Παπαφωτίου: «Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος να επιστρέψουν»

Παπαφωτίου: «Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος να επιστρέψουν»

Η παίκτρια του Παναθηναϊκού δε στάθηκε τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο στα απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ στο «Κλειστό του Αγίου Θωμά» στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών ωστόσο αυτός, σημαδεύτηκε από επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Κερ: «Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Γιάννη στο ΝΒΑ»

Η παίκτρια του «τριφυλλιού» Αθηνά Παπαφωτίου λοιπόν στάθηκε με δηλώσεις της σε αυτά τα επεισόδια τονίζοντας ότι ήταν απαράδεκτα και πως συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα και ποτέ έξω.

Η Παπαφωτίου παράλληλα είπε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που παρά τα όσα έγιναν βρήκαν το θάρρος και το σθένος να συνεχίσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της «πράσινης» παίκτριας:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος για να επιστρέψουν μετά από αυτή την απαράδεκτη διακοπή.

Μόνο εδώ συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο εξωτερικό.

Δεν μας σέβονται, δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο τον χρόνο, δεν σέβονται τους ανθρώπους που πληρώνουν 5, 10, 15 ευρώ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι διοικήσεις, η αστυνομία κι όλο αυτό να σταματήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ