Ανανέωσε ο Φράγκος με τον Παναθηναϊκό

Ανανέωσε ο Φράγκος με τον Παναθηναϊκό

Για ακόμη έναν χρόνο θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ανδρέας Φράγκος.

Την φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν (2023/2024) ο Ανδρέας Φράγκος. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το πρωί της Τετάρτης (3/05) τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο ακραίο.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Ο έμπειρος ακραίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Ο αθθλητής από την πλευρά του έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.pao1908.com: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με στόχους, που λειτουργεί μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι χαρούμενος που αυτή η συνεργασία μας συνεχίζεται και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ