Παραμένει κόκκινος ο Τράβιτσα

Παραμένει κόκκινος ο Τράβιτσα

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται ο Ιταλός πασαδόρος Ντράγκαν Τράβιτσα.

Σημαντική κίνηση για τη νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό. Μετά την απόκτηση του Ντανιέλ Καστελάνι ως νέο προπονητή του τμήματος βόλεϊ, μπαίνει σε σειρά ο σχηματισμός του ρόστερ της νέας χρονιάς με ανανεώσεις και μεταγραφές. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Ιταλό πασαδόρο, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Ιταλός πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ντράγκαν Τράβιτσα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί. Το ότι ανανέωσα τη συνεργασία μου για έναν ακόμα χρόνο σημαίνει, ότι οι δύο πλευρές συνδέονται, δηλαδή το κλαμπ, οι προπονητές, το σταφ, εγώ. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να δουλεύουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω εδώ με την οικογένεια μου, γιατί ζήσαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στην Ελλάδα, με την ομάδα, με τον κόσμο, με τη χώρα, με τη ζωή εδώ.

Ελπίζω, τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα, το περσινό ήταν υψηλού επιπέδου. Το φετινό, πιστεύω, θα είναι ακόμα πιο υψηλού επιπέδου, πολλές ομάδες ενισχύθηκαν καλά, άρα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, θα είναι μια καλή πρόκληση. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όλοι θα περιμένουν ακόμα περισσότερα από εμάς, θα είναι δύσκολη χρονιά. Είμαι χαρούμενος, που οι περισσότεροι παίκτες από πέρυσι, μένουν στην ομάδα. Χτίσαμε μεγάλο χαρακτήρα σαν ομάδα, ήταν το βασικό μας χαρακτηριστικό. Καλή σεζόν να έχουμε, καλή επιτυχία σε όλους, τα λέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ