Γιουνούς Οτσάλ: «Είχαμε μεγάλη νευρικότητα»

Γιουνούς Οτσάλ: «Είχαμε μεγάλη νευρικότητα»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνιλής βόλεϊ γυναικών σχολίασε την χθεσινή βαριά ήττα στην πρεμιέρα του EuroVolley από την Γερμανία με 3-0.

Η Εθνική γυναικών δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του EuroVolley 2023, γνωρίζοντας την ήττα από την οικοδέσποινα Γερμανία με 3-0 σετ.

Η «γαλανόλευκη» είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να δώσει άλλη πνοή στην αναμέτρηση, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της στο 24-21 του τρίτου σετ.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέροντας πως οι παίκτριες του φάνηκαν νευρικές και πως περιμένει καλύτερες αντιδράσεις.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για την ομάδα μας ωστόσο σήμερα η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε μεγάλη νευρικότητα. Αλλά δεν τελείωσε κάτι σήμερα. Έχουμε ακόμη μπροστά μας 4 ματς και ειδικά τα 3 που ακολουθούν που είναι πολύ σημαντικά και τα οποία θα κρίνουν την πορεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε.

«Κάναμε πολλά λάθη ειδικά στο 1ο και στο 2ο σετ και σε τέτοιου είδους ματς δεν είναι εύκολο. Στο 3ο σετ ήμασταν μπροστά με 21-16 και 24-21 και έπρεπε να το τελειώσουμε. Περίμενα καλύτερη αντίδραση από κάποιες αθλήτριες, αλλά τώρα βλέπουμε τα άλλα ματς. Πρέπει να παίξουμε σίγουρα καλύτερα και σαν ομάδα και ατομικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ