«Πρώτη» για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

«Πρώτη» για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος, ξεκινώντας την προετοιμασία τους στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Τη σεζόν 2022-23, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας της, αφού «σήκωσε» το Challenge Cup και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Τη Δευτέρα (4/9), ο Θρύλος «μπήκε» και επίσημα στην αγωνιστική περίοδο 2023-24, αφού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος, ξεκινώντας την προετοιμασία τους στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης: Λύνοντας το… σταυρόλεξο του Ινμπόμ Χουάνγκ- Πως ο «εξαφανισμένος» Κορεάτης φτιάχνει βαλίτσες για το Βελιγράδι

Από την «πρώτη» του Ολυμπιακού στο Ρέντη απουσίασαν ο νέος προπονητής, Ντανιέλ Καστελάνι, καθώς και οι διεθνείς, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Τζούριτς, Αλεν Παγένκ και Τόνσεκ Στερν (θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα), ενώ το «παρών» έδωσαν οι Ντράγκαν Τράβιτσα, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, Γκουσταβάο, Νίκος Ζουπάνη, Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Τζιάβρας, Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Κομιτούδης και Βαγγέλης Βαϊόπουλος, καθώς και οι Άγγελος Καζάζης και Στρατής Καραγκίνης από την ομάδα Νέων. Τους αθλητές του Θρύλου καλωσόρισε στο κλειστό του Ρέντη ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος, ενώ από πλευράς διοίκησης, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος.

Δηλώσεις:

Αντώνης Βουρδέρης: «Δεν θεωρώ ότι είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της προηγούμενης, μιας και τα περισσότερα πρόσωπα είναι τα ίδια. Κατακτήσαμε, πέρυσι, πολύ σημαντικούς στόχους. Φέτος, τα ίδια πρόσωπα, στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια ομάδα, στις ίδιες καταστάσεις, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ένα βήμα παραπάνω, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος στη σεζόν».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Καλησπέρα σε όλους! Επιστρέψαμε στην οικογένεια μας, είμαστε και πάλι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζευτήκαμε ξανά μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να χτίσουμε την ομάδα μας, η οποία έχει πολλούς στόχους, πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μαζί με τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους, καλή τύχη, με καλό βόλεϊ».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Γεια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Είμαστε ξανά πίσω στη δουλειά, επιστρέψαμε, οι περισσότεροι είμαστε εδώ. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Επιστρέψαμε με πολλή όρεξη και διάθεση από τις διακοπές, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Ελπίζω, εμείς και ο κόσμος μας να είμαστε μαζί και τη νέα σεζόν και να παλέψουμε για όλους τα τρόπαια. Οπότε, τα λέμε σύντομα».

Βαγγέλης Βαϊόπουλος: «Πρώτη μέρα σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που βρισκόμαστε εδώ και κυρίως εγώ, που είναι η πρώτη μου μέρα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Εύχομαι, για όλους τους αθλητές, να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Σήμερα, θα ξεκινήσουν να μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ