Ολυμπιακός: Ετοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Ετοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Την Δευτέρα (30/10), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, κάνουν πρεμιέρα στη φετινή Volley League, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 17:00 (ΕΡΤ 3).

Μετά την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Την Δευτέρα (30/10), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, κάνουν πρεμιέρα στη φετινή Volley League, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 17:00 (ΕΡΤ 3). Ο Ολυμπιακός αρχίζει από την έδρα του την πορεία του στο πρωτάθλημα, με στόχο τη νίκη επί των «ασπρόμαυρων» και ένα νικηφόρο ξεκίνημα, στο επίσημο ντεμπούτο του Ντανιέλ Καστελάνι στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γιατί το ντέρμπι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ

Μέχρι τώρα στη φετινή χρονιά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει δύο επίσημα ματς, στον προκριματικό όμιλο του Champions League στη Σερβία, με αντιπάλους την Ράντνικ Μπιγιελίνα (νίκη με 3-1) και την Παρτιζάν (νίκη με 3-1).

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και που ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος. Είμαι χαρούμενος για τον Αντώνη (σ.σ. Βουρδέρη) και όλη την ομάδα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Την εβδομάδα που πέρασε, τα κατάφερε περίφημα στους αγώνες του Champions League στη Σερβία. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και θα δουλέψω στον Ολυμπιακό».

Άλεν Παγένκ: «Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα, πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, ειδικά που δίνουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο παίξαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Δώσαμε τα ματς της Ευρώπης, είχαμε δυο μέρες να κάνουμε τις προπονήσεις μας, να δούμε την άμυνά μας, να μελετήσουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ και θα είμαστε πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ