Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το Σάββατο (2/12) στις 18:45, τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την πρώτη δύσκολη «μάχη» (2-3) με την πανίσχυρη Νοβάρα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη φάση των «16» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (2/12) στις 18:45, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Volley League. Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με πέντε νίκες και δύο ήττες, στοχεύουν στη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, που μέχρι τώρα κέρδισε όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι στην κορυφή και δεν θέλουμε να μεγαλώσει η διαφορά μας στην κατάταξη, οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Ευαγγελία Τάνη: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, δείξαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με αντίπαλο τη Νοβάρα. Μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Στόχος μας είναι, να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε το 100%, να μη τα παρατήσουμε ούτε μια στιγμή και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ