Εγκλωβισμένοι στο Ρέντη από τα δακρυγόνα της Αστυνομίας!

Εγκλωβισμένοι στο Ρέντη από τα δακρυγόνα της Αστυνομίας!

Για επεισόδια κοντά στο Allou fan park η αστυνομία κυνηγώντας τους άγνωστους έριξε δακρυγόνα και προκάλεσε την οριστική διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού! - Απίστευτες πρακτικές της Αστυνομίας που έχει περικυκλώσει το κλειστό και δεν αφήνει τον κόσμο να φύγει!

Απίστευτα πράγματα στο κλειστό του Ρέντη με τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχει διακοπεί εξαιτίας των δεκάδων δακρυγόνων που έριξε η Αστυνομία για επεισόδια που έγιναν μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο!

Χίλιοι οπαδοί που βρίσκονται στο γήπεδο είναι εγκλωβισμένοι καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική την ώρα που μακριά από το γήπεδο τα επεισόδια των αγνώστων με την Αστυνομία προκάλεσαν χάος. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά; Οι Αστυνομικοί δεν αφήνουν τον κόσμο να φύγει από το γήπεδο και όσοι βγαίνουν, αν δεν ειναι γυναίκες και παιδιά, προσάγονται!

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Ο Ευαγγέλου….. είπε τα κάλαντα στη Τούμπα

Το ματς διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της στάσης της Αστυνομίας και των επεισοδίων με αγνώστους! Όπως βεβαίως και οι πρακτικές της ΕΛ.ΑΣ. που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές! Και το θέμα ειναι πως ειναι δυνατόν να έχουμε αυτή την στάση της ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδια που δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τον αγώνα και όσους βρίσκονταν στο κλειστό του Ρέντη και παρακολουθούσαν το ματς που εξελισσόταν ήρεμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ