Ολυμπιακός: Με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο, κεκλεισμένων των θυρών, Ρέντη τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Τον Παναθηναϊκό στο -κεκλεισμένων των θυρών- κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» υποδέχεται, το Σάββατο (16/12) στις 20:00 (ΕΡΤ 3), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του περσινού Challenge Cup, μετά το ματς με την πανίσχυρη τουρκική Ζιράτ στο Ρέντη, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, επιστρέφουν στη «μάχη» της Volley League με το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι. Κόντρα στους «πράσινους», ο Θρύλος θέλει τη νίκη στο Ρέντη, ώστε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Ημασταν πολύ κακοί στα τρίποντα και στις βολές»

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Ντέρμπι αύριο, διαφορετικό από το προηγούμενο, γιατί είναι για το πρωτάθλημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα, για τη νίκη. Κάναμε κάποια καλά πράγματα στο προηγούμενο ματς του Champions League, θέλω να δω μια καλή εμφάνιση και αύριο».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Είναι ντέρμπι, για εμάς είναι σημαντική η νίκη. Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία. Ξέρουμε τι συνθήκες θα υπάρχουν αύριο, γνωρίζουμε ότι δεν θα παίξουμε με τον κόσμο μας, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι στο βόλεϊ και μόνο στο βόλεϊ. Ελπίζουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ