Αποστολή στη Σαντορίνη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Αποστολή στη Σαντορίνη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (23/12, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 ολοκληρώνει, το Σάββατο (23/12), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στις 19:00, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, με στόχο το «διπλό», ώστε να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο το 2023, πριν από τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με την επίθεση τού Ολυμπιακού, το μεγάλο πρόβλημα της Βιλερμπάν και η μάχη των…. γιγάντων (vids)

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Χτίζουμε βδομάδα με τη βδομάδα τον τρόπο παιχνιδιού μας και ο τελευταίος αγώνας του έτους πρέπει να το επιβεβαιώσει αυτό. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη, οπότε θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Η διεθνής λίμπερο, Μαριαλένα Αρτακιανού, δήλωσε: «Τελευταίο παιχνίδι για το 2023, πολύ σημαντικό για εμάς, με αντίπαλο την ομάδα της Σαντορίνης, η οποία φέτος έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα. Εμείς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη. Σίγουρα, θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, μέσα σε μία δυνατή έδρα, όμως αν εμείς ακολουθήσουμε την τακτική μας και είμαστε από την αρχή του παιχνιδιού συγκεντρωμένες, θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη, για να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ