ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός 2-3: Ματσάρα και ανατροπή για τις «ερυθρόλευκες»

ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός 2-3: Ματσάρα και ανατροπή για τις «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός σε μία ματσάρα κόντρα στον ΑΟ Θήρας μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ και πήρε σημαντική νίκη με 3-2 σετ.

Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα πραγματικό ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Θήρας και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σετ, για να τον αφήσει στην τρίτη θέση της Volley League Γυναικών.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να πάρουν και τους 3 βαθμούς της νίκης, καθώς έχασαν δύο σετ, ωστόσο με την ανατροπή που πραγματοποίησαν έφτασαν τους 26 βαθμούς, μετά από 11 αγωνιστικές και παραμένουν στο κυνήγι του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Οι επιστροφές που περιμένει πώς και πώς ο Αλμέιδα και οι αναπόφευκτες απώλειες του Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 19-25, πριν η ομάδα από τη Σαντορίνη αντιδράσει και ανατρέψει το παιχνίδι κατακτώντας τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ με 25-23 και 25-21 αντίστοιχα.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν παράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο, έδειξαν ψυχή και έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση σε 2-2 σετ, παίρνοντας το τέταρτο με 23-25 και στη συνέχεια κατέκτησαν και το 5ο σετ με 13-15, για να ολοκληρώσουν μία επική ανατροπή εκτός έδρας.

Τα σετ: 19-25, 25-23, 25-21, 23-25, 13-15.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ