Χωρίς οργανωμένους το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Χωρίς οργανωμένους το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς θα διεξαχθεί στην Λάρισα το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ μετά την απόφαση που πήρε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης

Χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Νεάπολης το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση.

Μία ημέρα πριν την έναρξη του, ο αρμόδιος Υπουργός πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, με την Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας να κάνει γνωστή την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ