Με Λουξεμβούργο ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό για τους άνδρες

Με Λουξεμβούργο ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό για τους άνδρες

To Λουξεμβούργο θα είναι απόψε (21:30, ΕΡΤ3) ο πρώτος αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών, στην πρεμιέρα των προκριματικών Ευρωβόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Άκης Δαρίδης μέλος της Εθνικής που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο στάθηκε στις πολλές δυνατότητες της Εθνικής και στην ευκαιρία που υπάρχει για κάτι καλό μετά από πολλά χρόνια:

«Όλοι νιώθουμε έτοιμοι, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτά τα παιχνίδια. Η πρεμιέρα με το Λουξεμβούργο είναι σημαντική για εμάς και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Ένα παιχνίδι στον Έβρο για εμάς που είμαστε από εδώ είναι μεγάλη χαρά και μακάρι όλα τα παιχνίδια στον τόπο μας. Όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και μπορούμε να δώσουμε πολλά, όχι μόνο τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες και ακόμα δεν τις έχουμε δείξει. Είναι ένας όμιλος που μπορούμε να προκριθούμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε την δυνατότητα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε ημέρα».

Την ίδια ώρα ο Παναγιώτης Πελεκούδας αναφέρθηκε στην καλή προετοιμασία και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των διεθνών:

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως το Λουξεμβούργο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε μετά να παίξουμε στην Σουηδία. O στόχος μας είναι να πάμε στο Ευρωπαϊκό και αυτό θα κάνουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι πολλά χρόνια που η Εθνική απέχει και είμαστε υποχρεωμένοι να το πετύχουμε. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του βόλεϊ παίκτες, δημοσιογράφοι, προπονητές, φίλαθλοι ότι αν είμαστε όλοι μαζί υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε το βόλεϊ εκεί που ήταν, ίσως και ψηλότερα. Παλιότερα το βόλεϊ ήταν σε υψηλό επίπεδο, με την διαφορά ότι ήταν τότε όλοι μαζί. Το κλίμα είναι μία χαρά, παρά τα όσα θεωρητικά συνέβησαν, τα αποδυτήρια είναι πολύ δυνατά και δεν φοβόμαστε τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Στο αγωνιστικό, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Οι συνθήκες προετοιμασίας από την Κάρυστο και στην Αλεξανδρούπολη ήταν καλές και η στήριξη της Ομοσπονδίας που μας έδωσε μεγάλο χρόνο να προετοιμαστούμε, η ομάδα έχει φτάσει σε καλό επίπεδο, έτσι ώστε να δείξουμε ότι ο χρόνος που μας δόθηκε ήταν κατάλληλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ