Volleyleague: MVP της 9ης αγωνιστικής ο Ροντρίγκο Αμπράο

Volleyleague: MVP της 9ης αγωνιστικής ο Ροντρίγκο Αμπράο

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Κομοτηνή και κέρδισε το βραβείο του MVP της 9ης στροφής της Volleyleague.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη του Παμβοχαϊκού επί της Κομοτηνής με 3-0 σετ, για την 9η αγωνιστική της Volleyleague. O λόγος για τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Πελοποννήσου να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Ο Λατινοαμερικάνος ακραίος πέτυχε 21 πόντους και κέρδισε με το σπαθί του το βραβείο του MVP της αναμέτρησης, αλλά και της 9ης στροφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Βραζιλιάνος ακραίος του Παμβοχαϊκού Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

O Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ ήταν ο κορυφαίος του Παμβοχαϊκού στην εκτός έδρας νίκη επί της Κομοτηνής με 3-0 σετ. Σημείωσε 21 πόντους συνολικά. Στην επίθεση είχε 21/32 τελειωμένες επιθέσεις με ποσοστό αποτελεσματικότητας 66%. Η υποδοχή του ήταν 63% και 21% οι άριστες. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του Παμβοχαϊκού στα συνολικά στατιστικά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αμπράο λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola και αθλητής του Παμβοχαϊκού για τη σεζόν 2018-19.

Συνολικά είναι η 17η φορά που αθλητής του Παμβοχαϊκού λαμβάνει την διάκριση του MVP Βίκος Cola από το 2010 που ο σύλλογος του Βραχατίου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Volley League Πάμε Στοίχημα.

O Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ είναι γεννημένος 17/09/1996, έχει ύψος 1.95 και τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην βραζιλιάνικη Ταουμπάτε.

Μόλις πληροφορήθηκε την διάκριση του ο Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την διάκριση μου αλλά κυρίως επειδή η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η ομάδα μου έχει μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω πως στη συνέχεια θα παίξει ακόμα καλύτερα. Είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας που είναι μέσα στους στόχους μας. Στην Κομοτηνή νικήσαμε 3-0 αλλά η επικράτηση μας δεν ήταν εύκολη όπως δείχνει το σκορ. Κάναμε λίγα λάθη και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να αντιδράσει. Ερχεται πιο δύσκολος αγώνας με τον Ηρακλή. Περιμένω σκληρό αγώνα αλλά εάν καταφέρουμε να νικήσουμε θα κάνουμε την διαφορά στον α γύρο του πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω τίτλο MVP. Τον αφιερώνω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και πολύ ανταγωνιστικό. Χαίρομαι για την επιλογή μου να βρίσκομαι εδώ».

Η DREAM TEAM 9HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ροντρίγκο Αμπράο Ρουίζ Ντανιέλ (Βραζιλιάνος ακραίος – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
Πασαδόρος: Φαρχάντ Σελαφζούν (Α.Ε.Κ.)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Φιλίπ Στοΐλοβιτς (Α.Ε.Κ.), Γερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Γεράσιμος Κανέλλος (Α.Ε.Κ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ