Ολυμπιακός: «Αν έρθει ο Γιαννακόπουλος δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Ολυμπιακός: «Αν έρθει ο Γιαννακόπουλος δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πήρε θέση για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί στο κλειστό του Ρέντη και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα εφόσον ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δώσει το παρών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ στο Ρέντη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνοδεύσει την ομάδα των πράσινων ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του ντέρμπι, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πήρε θέση για την παρουσία του προέδρου των πράσινων στο γήπεδο, εκφράζοντας τους φόβους του για την ασφάλεια του.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στην αστυνομία πως δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του, σε περίπτωση που συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ρέντη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ζητάει να μην παρευρεθεί ο Γιαννακόπουλος στον Ρέντη, ενώ αντίστοιχα και ο Μιχάλης Κουντούρης δεν θα δώσει το παρών στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ