Γερμανία και Ισπανία σημαίνει στοίχημα!

Γερμανία και Ισπανία σημαίνει στοίχημα!

Οι επιλογές του Stoiximaview για σήμερα, Δευτέρα...

Το Stoiximaview έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα Γερμανίας και Ισπανίας, για το σημερινό στοίχημα.

Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν (21:30): Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα στη Γερμανία και οι δύο ομάδες μάχονται για κάτι τελείως διαφορετικό. Η Χόφενχαϊμ για να μη μπλέξει με τον υποβιβασμό, η Λεβερκούζεν για να μη μπλέξει με το σενάριο αποκλεισμού από την Ευρώπη. Πάντως, η λογική «λέει» πως θα τα καταφέρουν και οι δύο. Παραέχουν καλές ομάδες για να μην πετύχουν τους στόχους τους. Υψηλές και μοιρασμένες αποδόσεις δίνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για τα τρία σημεία, αλλά χαμηλές στα γκολ. Έχει λογική αυτό. Ας δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Η ήττα με 2-1 που γνώρισε από την Άουγκσμπουργκ η Χόφενχαϊμ ήταν η τρίτη συνεχόμενη, ματς στα οποία δέχτηκε δύο γκολ σε κάθε ένα. Η τελευταία νίκη της ήταν το 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ, στις 6 Μαρτίου. Προφανώς και είναι αποτυχημένη η χρονιά, αλλά εννοείται πως δεν είναι να μπλέκει περισσότερο. Έχει 30 βαθμούς (8-6-13 και 41-47 γκολ) και για την ώρα έχει μία απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εννοείται πως έχει καλύτερη ομάδα από πολλές που είναι από κάτω της, αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

Μάχη να σώσει τη χρονιά δίνει και η Λεβερκούζεν, αν και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει. Θα είναι τρομερή αποτυχία να χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο και καλείται στο τελευταίο μέρος της σεζόν να πατήσει το πόδι στο γκάζι. Έχει 43 βαθμούς με 12-7-8 και 45-32 γκολ και στοχεύει τουλάχιστον στο Europa League, με βάση ότι από την πρώτη 4άδα είναι πολύ μεγάλη η απόσταση. Νίκησε 2-1 τη Σάλκε μετά από δύο σερί ήττες, ενώ έχει μόλις δύο νίκες σε 7 αγώνες. Όχι και η καλύτερη συγκομιδή.

Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν (21:30): Με τα γκολ είμαστε εδώ. Το έχουν και οι δύο ομάδες. Αρχικά είπαμε να πηγαίναμε στα δύο γκολ στο ημίχρονο (2,35), αλλά εν τέλει καταλήγουμε αλλού. Πάμε στοίχημα με την επιλογή να μπει το πρώτο γκολ μέχρι και το 28’, στο 1,75.

Θέλτα-Σεβίλλη: Ποντάρουμε στην απόδοση

Θέλτα-Σεβίλλη (22:00): Δεν βρίσκεις ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, αφού λίγο έως πολύ οι δύο ομάδες γνωρίζουν την κατάληξη. Η Σεβίλλη θα κερδίσει θέση στο Champions League, αφού δεν απειλείται η τέταρτη θέση. Είναι αρκετά πίσω η Ρεάλ Σοσιεδάδ για να την απειλήσει.

Από την άλλη μεριά η Θέλτα είναι στη μέση της βαθμολογίας, δίχως πλέον κάποιους στόχους. Δεν κινδυνεύει, αλλά δύσκολα θα καλύψει αυτό το -9 από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ο πολύ κακός Γενάρης για εκείνη της στέρησε επί της ουσίας την ευκαιρία για τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής εξόδου. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εκτός η Σεβίλλη. Αλλά με αήττητο πέντε αγώνων το τελευταίο διάστημα.

Θέλτα-Σεβίλλη (22:00): Στο ματς του πρώτου γύρου η Σεβίλλη είχε επικρατήσει με 4-2. Επιβεβαιώνοντας το επιθετικό στυλ που έχουν οι δύο ομάδες, αλλά και τα γκολ που βλέπουμε στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πολλές φορές έχουμε ακολουθήσει τα over τους στο στοίχημα και μας έχουν δικαιώσει. Η Θέλτα βγάζει επιθετικότητα και ένταση απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, κυρίως στην έδρα της.

Βάσει απόδοσης κυρίως, αφού είναι αρκετά ψηλά η τιμή, θα πάω στα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με το over 2,5 γκολ που το συναντάμε στο εξαιρετικό 2.25. Σε ισπανικό παιχνίδι καλών ομάδων δεν μπορεί μία τέτοια απόδοση να μας αφήσει αδιάφορους.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ