Βέλγιο και Μεξικό στο 3.92!

Βέλγιο και Μεξικό στο 3.92!

Δυάδα από το Stoiximaview με αγώνες από το Βέλγιο και το Μεξικό...

Ματς από το πρωτάθλημα του Βελγίου, όπου κρίνεται ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και το Μεξικό, προτείνει για σήμερα το Stoiximaview.

Jupiler League, Μαλίν-Γάνδη, (21:00): «Τελικός» για την κατάκτηση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου στο βελγικό πρωτάθλημα. Μετά από τη διεξαγωγή πέντε αγωνιστικών, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας και μετά την έκτη αγωνιστική, ευνοείται η Μαλίν. Κι αυτό γιατί η Γάνδη έχει κερδίσει μισό πόντο από τη διαίρεση των βαθμών της κανονικής περιόδου.

Jupiler League, Μαλίν-Γάνδη, (21:00): Δεν άλλαξε και πολλά για τη Μαλίν το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η παραπαίουσα Οστάνδη την αιφνιδίασε και στο πρώτο εικοσάλεπτο βρέθηκε να χάνει 2-0. Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσια, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή. Το 2-2 δεν την «πόνεσε» ιδιαίτερα. Αν κέρδιζε, θα ήταν στο +2 από τη Γάνδη, αλλά δεν θα άλλαζε κάτι σχετικά με την προσέγγιση της για το σημερινό ματς. Παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία).

Jupiler League, Μαλίν-Γάνδη, (21:00): Την αντεπίθεσή της προκειμένου να… κλέψει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζει η Γάνδη. Μετά τις δύο κακές πρώτες αγωνιστικές έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και διεκδικεί πλέον στα ίσια την πρωτιά. Μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και έπιασε τη Μαλίν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ. Στον αποψινό «τελικό» χρειάζεται μόνο νίκη για να τερματίσει πρώτη, αφού δεν ευνοείται στην ισοβαθμία.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο στοίχημα. Ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός της Γάνδης νομίζω ότι δεν συνάδει με την συνολική πορεία των δύο ομάδων. Η Μαλίν παίζει για δύο αποτελέσματα και παρά την αφέλεια που βγάζει στην άμυνα, εκτιμώ ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Πάμε στοίχημα με «1Χ και over 1,5 γκολ» στο εξαιρετικό 2.12.

Κρους Ασούλ – Πατσούκα: Έτοιμη για τελικό η «μακίνα»!

Κρους Ασούλ – Πατσούκα (04:00): Έφυγε αλώβητη από την έδρα της Πατσούκα στον πρώτο ημιτελικό, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις. Αμφότερες δεν ήθελαν να ρισκάρουν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς. Στηρίζει πάρα πολλά στην έδρα της η «μακίνα», καθώς στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχει απολογισμό δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Στο Κλαουσούρα έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα 18 τελευταία ματς και πλέον καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω για να βρεθεί στους τελικούς. Άπαντες ζουν και αναπνέουν για το τρόπαιο, αλλά θα πρέπει να γίνει τώρα το βήμα κόντρα στη Πατσούκα. Ακόμα και έτσι πάντως, υπάρχει εσωστρέφεια στο εσωτερικό της ομάδας, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο.

Κρους Ασούλ – Πατσούκα (04:00): Προσπάθησε να πάρει τη νίκη για να έχει αυξημένες ελπίδες στη ρεβάνς κόντρα στη Κρους Ασούλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Έμεινε στο 0-0 και τώρα πρέπει να κερδίσει στην έδρα της «μακίνα» για να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό. Είχε τερματίσει χαμηλότερα από την αντίπαλο της, οπότε σε οποιαδήποτε ισοπαλία μένει εκτός συνέχειας. Ξέρει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά στα έξι πιο πρόσφατα εκτός μετράει μόλις μια ήττα μακριά από την βάση της.

Κρους Ασούλ – Πατσούκα (04:00): Η Κρους Ασούλ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό, καθώς βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Η Πατσούκα θέλει πάση θυσία νίκη και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα ανοιχτεί. Η Κρους Ασούλ μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Πάμε στοίχημα με τoν άσο σε απόδοση 1.85.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ