Το Euro 2020 έχει λεφτά!

Το Euro 2020 έχει λεφτά!

Η δυάδα του Stoiximaview για τα ματς του Euro 2020.

Ιταλία και Δανία πήραν τα εισιτήρια πρόκρισης με διαφορετικούς όμως τρόπους. Η Ιταλία ζορίστηκε, η Δανία πέρασε άνετα στους «8» της διοργάνωσης. Συνεχίζεται όμως και απόψε η φάση των «16» του Euro 2020 και το Stoiximaview συνεχίζει τις προτάσεις του…

Προγνωστικά Βέλγιο – Πορτογαλία (22:00): Το πρώτο μεγάλο ματς της φάσης των «16» είναι απόψε! Δύο υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του Euro 2020 και έτσι εμείς συνεχίζουμε τα προγνωστικά euro 2020!

Έχουμε από τη μία το Βέλγιο και από την άλλη την Πορτογαλία. Δύο ομάδες τις οποίες οι μπουκ πριν την έναρξη της διοργάνωσης τις είχαν ψηλά ως πιθανότητα για να πάρουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Προχωράμε, λοιπόν, και εμείς και πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση της φάσης των «16».

Οι Βέλγοι στη φάση των ομίλων πέρασαν «αέρα». Έκαναν το τρία στα τρία και μάλιστα με σχετική άνεση. Νίκησε στην πρεμιέρα εύκολα με 3-0 τους Ρώσους, στη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε των Δανών με 2-1 με ανατροπή. Παρά το γεγονός ότι πήγε έτσι το σκορ, έγινε εύκολο με την είσοδο του Ντε Μπρούινε. Και στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων επικράτησαν των Φινλανδων με 2-0.

Από την άλλη οι Πορτογάλοι είχαν πιο δύσκολο έργο και μάλιστα παρουσιάστηκαν και κατώτεροι όπως τους περίμενε κανείς. Νίκησαν την Ουγγαρία, με δυσκολία παρά το 3-0, στην πρεμιέρα των ομίλων. Έχασαν με 4-2 από τη Γερμανία και ήρθαν 2-2 με τους Γάλλους στην τελευταία αγωνιστική.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν στους ομίλους ότι είναι αρκετά καλοί στην επίθεσή τους. Αντιθέτως όμως οι Πορτογάλοι έβγαλαν προβλήματα στην άμυνα και φάνηκε αυτό ξεκάθαρα.

Για αυτό και εμείς από τη στιγμή που μας δίνουν στο στοίχημα τόσο καλή απόδοση την επιλογή που έχουμε ξεχωρίσει δεν θα την αφήσουμε.

Βέλγιο – Πορτογαλία (22:00): Αυτό το οποίο έχουμε ξεχωρίσει είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση. Κάτι το οποίο βρίσκουμε στο 1.85 (Pamestoixima.gr) και θεωρούμε καλή τιμή για ένα τέτοιο ματς, ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες.

Προγνωστικά Ολλανδία – Τσεχία: Δεν σπάει, δεν χαλάει!

Euro, Ολλανδία – Τσεχία (19.00): Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι αποδείξεων για την Ολλανδία, που σκούπισε με άνεση τον 3ο όμιλο και τώρα βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων! Απέναντί της η Τσεχία, που πέρασε-άνετα αν και μέσω της 3η θέσης και ετοιμάζει… παγίδα στη Βουδαπέστη.

Euro, Ολλανδία – Τσεχία (19.00): Σε έναν όμιλο στο Άμστερνταμ κόντρα σε Αυστρία, Ουκρανία και Β. Μακεδονία οι Ολλανδοί δεν θα μπορούσαν να περιμένουν τίποτα λιγότερο από την 1η θέση. Ήρθε, με την ομάδα να κλείνει με 8 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη στη φάση των ομίλων. Με την μεσοεπιθετική της εικόνα γλύκανε κάπως τους αρκετά αυστηρούς οπαδούς της, που αρχίζουν να συνηθίζουν το… ξένο 3-4-1-2 του Ντε Μπουρ. Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ κάνουν εξαιρετικό τουρνουά και κάπως έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως είναι πλήγμα η απώλεια του Λουκ ντε Γιονγκ (χάνει το υπόλοιπο), καθώς ούτως ή άλλως είχε πάρει μόλις ένα δεκάλεπτο στα πόδια του.

Euro, Ολλανδία – Τσεχία (19.00): Για τους Τσέχους η πρόκριση ήταν μεγάλη υπόθεση. Ο Σικ πήρε την ομάδα απ’ το χέρι και το εισιτήριο ήρθε μέσω της 3η θέσης στον 4ο όμιλο, με την Αγγλία και την Κροατία να τερματίζουν από πάνω και την Σκωτία στον πάτο. Τόσο κόντρα στους Κροάτες (1-1), όσο και κόντρα στους Σκωτσέζους (0-2), στα ματς που ήταν θεωρητικά στα μέτρα της, φάνηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική και τα διαχειρίστηκε σωστά. Πλέον με σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από τότε που αποσπάστηκε με τους Σλοβάκους στη φάση των «16», είναι έτοιμη για τη… βόμβα. Με εξαίρεση τον τιμωρημένο δεξιό μπακ, Γιαν Μπόριλ, δεν υπάρχουν προβλήματα και το σφιχτό 4-5-1 του Σιλχάβι δύσκολα θα σπάσει.

Euro, Ολλανδία – Τσεχία (19.00): Από τα παιχνίδια που τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα. Η Ολλανδία βγαίνει από τον όμιλο και το Άμστερνταμ με εξαιρετική ψυχολογία, κάτι που χρειαζόταν πολύ αφού ξεκίνησε με τεράστια γκρίνια. Στο γήπεδο απέναντι σε ομάδες που είναι κοντά στο επίπεδο των Τσέχων τα έχει πάει αρκετά καλά. Βέβαια, εδώ μιλάμε για μονό ματς, απέναντι στους Τσέχους που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους. Το παιχνίδι τους βέβαια είναι αρκετά προβλέψιμο κι αν ο Ντε Μπουρ βρει τον τρόπο να κλειδώσει την τροφοδοσία προς τον Σικ, το γκολ μπροστά θα έρθει. Έτσι, ο άσσος μπορεί να μην ενθουσιάζει στο 1.67 (pamestoixima.gr), ωστόσο, αποτελεί μια βάση!

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020 …

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ