Η μεγάλη μάχη στο Copa America, πληρώνει!

Η μεγάλη μάχη στο Copa America, πληρώνει!

Το Stoiximaview προτείνει για τον τελικό του Copa America...

Μία μεγάλη μάχη έχει ο τελικός του Copa America! Μία μάχη την οποία περιμέναμε για πολλά χρόνια! Η Αργεντινή παίζει στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Βραζιλία και το Stoiximaview προτείνει…

 

Προγνωστικά Αργεντινή – Βραζιλία (03:00): Μπορεί να ζορίστηκε απέναντι στην Κολομβία, αλλά πήρε εν τέλει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Μπήκε σε ένα ακόμα παιχνίδι δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, έπειτα από ακόμα μια ασιστ του Μέσι. Είχε τον έλεγχο του ματς, είχε ευκαιρίες, αλλά οι Κολομβιανοί έριχναν τρελό ξύλο και τα μαρκαρίσματα ήταν πολύ δυνατά. Σε μια από τις λίγες στιγμές που είχαν οι Κολομβιανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61′, με την Αργεντινή όμως να βγάζει αντίδραση και να φτάνει σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στο 2-1. Ο Μέσι είχε δοκάρι και ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στην εστία, ενώ την υπερασπιζόταν μόνο ένας αμυντικός. Η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο πορτιέρε Μαρτίνες έκανε τρεις τεράστιες αποκρούσεις και έστειλε την «αλμπισελέστε» στον τελικό. Άπαντες ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση του τροπαίου, για να έρθει η εξιλέωση για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο τρόπαιο της, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ήταν το μακρινό 1993. Ο Μέσι έχει πάρει από το χέρι την Αργεντινή και προσπαθεί να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με την φανέλα της. Παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ο χαφ Ροντρίγκες. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα ο Σκαλόνι, που δεν αποκλείεται να κρύβει κάποιες εκπλήξεις.

 

Προγνωστικά Αργεντινή – Βραζιλία (03:00): Ήταν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης εξ αρχής, ειδικά από τη στιγμή που γίνεται στην έδρα της και έτσι είναι στον τελικό, για να διεκδικήσει το δεύτερο διαδοχικό της Κόπα Αμέρικα. Το 2019 το πήρε με 3-1 επί του Περού ξανά στην έδρα της και θέλει να το επαναλάβει απέναντι στην Αργεντινή, στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε το Περού και επικράτησε με 1-0, με γκολ του Πακετά στο 35΄. Είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, δεν το έβαλε όμως και στο δεύτερο ημίχρονο αγχώθηκε. Κράτησε ανέπαφη την εστία της για άλλη μια φορά όμως και είναι στον μεγάλο τελικό. Δέχεται γκολ πολύ δύσκολα, παίζει με τακτική, αλλά στην επίθεση έχει αυτοματισμούς που μπορούν να εκθέσουν κάθε άμυνα.

 

Προγνωστικά Αργεντινή – Βραζιλία (03:00): Το φαβορί είναι η Βραζιλία από την στιγμή που είναι στο «Μαρακανά», έχει καλή ομάδα αλλά θα γίνει μεγάλη μάχη. Η Αργεντινή έχει δείξει ότι φέτος είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φτάσει ως το τέλος. Ως την κατάκτηση του τροπαίου που τόσο πολύ θέλει. Πάμε στοίχημα με την διπλή ευκαιρία 1Χ στο 1.75 (pamestoixima.gr).

 

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ