Το… παίρνει στο 2.05

Το… παίρνει στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το FA Cup Αγγλίας και τη Segunda Division Ισπανίας.

Ντάγκεναμ – Σάλφορντ (21:45): Αναμέτρηση για το FA Cup στο Victoria Road του Λονδίνου. Στον προηγούμενο γύρο η Ντάγκεναμ επικράτησε εκτός έδρας της Γουέλντστόουν και προκρίθηκε στην 7η φάση της της διοργάνωσης. Ομάδα της National League, παλεύει να μπει στα playoffs ανόδου που είναι και το στοίχημα της σεζόν. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ωστόσο. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων της στην κατηγορία έχει τρεις νίκες, μια νίκη και την ισοπαλία με την Τσέστερφιλντ. Ματς στο οποίο προηγήθηκε 2-0 στο 23′, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της. Το ρεκόρ της έπεσε σε 7Ν-2Ι-5Η, με γκολ 29-19. Είναι στην 8η θέση με 23 βαθμούς, στο -2 από τα playoffs και το -7 από την κορυφή.

Για τη Σάλφορντ αυτό είναι το πρώτο της παιχνίδι για το FA Cup. Παίζει μια κατηγορία πάνω από την Ντάγκεναμ, στη League Two. Ξεκίνησε τη σεζόν ελπίζοντας να διεκδικήσει μια θέση στο 4-7, προκειμένου να παλέψει για την άνοδο. Για την ώρα όμως δεν μπορεί να το υποστηρίξει στο χορτάρι. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία. Μοιραία έπεσε στην 19η θέση με 16 βαθμούς. Στο -7 από τα playoffs και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Το ρεκόρ της στην κατηγορία διαμορφώθηκε σε 4Ν-4Ι-7Η, με γκολ 16-17.

Ντάγκεναμ – Σάλφορντ (21:45): Η γηπεδούχος είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά, σκοράρει με συνέπεια, όμως αμυντικά δεν… στρίβει. Αυτή αφέλεια που βγάζει την οδηγεί συχνά σε απώλεια βαθμών. Είναι ένα ερώτημα το βάθος του ρόστρ και αν μπορεί να ανταποκριθεί σε περισσότερα από ένα ματς την εβδομάδα. Η Σάλφορντ δεν έχει την αύρα της περσινής σεζόν, όπου έφτασε κοντά στον στόχο της. Διαθέτει ένα ρόστερ νεαρών αλλά και έμπειρων παικτών, παρουσιάζει ένα κυνικό στυλ παιχνιδιού, αλλά δεν της βγάινει για την ώρα. Είναι αρκετά επιφυλακτική στο χορτάρι και δεν θέλει να ρισκάρει. Επιμένει σε μια mid tempo προσέγγιση που της αφαιρεί επιθετικότητα και δεν τη βοηθά στη δημιουργία.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, τόσο η Ντάγκεναμ όσο και η Σάλφορντ ψάχνουν μια αντίδραση. Για την γηπεδούχο ωστόσο τα κουκιά μοιάζουν μετρημένα και δεδομένα θέλει να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα. Η Σάλφορντ έχει περισσότερες λύσεις και θα επηρεαστεί λιγότερο από ένα πιθανό ροτέισον. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι και σε ικανοποιητική απόδοση, θα πάμε στοίχημα με το διπλό στο 2.05 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Τενερίφη – Χιρόνα (22:00): Παιχνίδι… έδρας. Αν κρίνουμε από τις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τέσσερις νίκες γηπεδούχων. Σε ματς κλειστά, τρία απ’ αυτά στο 1-0, ένα στο 2-0. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Τενερίφη είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο.

Βρίσκεται στην έκτη θέση, εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου. Προέρχεται από τρία ματς δίχως ήττα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα οι δύο νίκες είναι εκτός επί της Λεγανές και το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στην Μπούργος. Σπάνια βλέπουμε τέτοια σκορ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Τενερίφη – Χιρόνα (22:00): Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και η Χιρόνα. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Επικράτησε εκτός Μιράντες και Φουενλαμπράδα, «καθάρισε» εύκολα την Αλκορκόν εντός έδρας με 3-1. Και έκανε βαθμολογικό άλμα πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα.

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, σκοράρουν στα παιχνίδια τους και γι’ αυτό κάνει εντύπωση το 2.05 που βρίσκουμε το στοίχημα στο αμφίσκορο. Είναι αρκετά ψηλά, μπορεί να μπει ως επιλογή. Θα πάμε με την έδρα ωστόσο για να πάρουμε και απόδοση που έχει μεγάλη αξία. Πάμε στοίχημα με «άσο» που τον συναντάμε στο 2.10 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ