Προκλητικό το 3.00

Προκλητικό το 3.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αργεντινή.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αργεντινή.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (19:30): Σε ένα ακόμα εκτός έδρας τα έκανε… μαντάρα και ηττήθηκε με 2-1 από την Έμπολι. Προηγήθηκε στο 57′ με τον Βλάχοβιτς, ήταν καλύτερη σε γενικές
γραμμές, είχε φάσεις να το «καθαρίσει», αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε. Έπαθε μπλακ άουτ στο φινάλε, όπου δέχθηκε δύο γκολ στο 87′ και στο 89′ για την ανατροπή. Ήταν η 4η διαδοχική ήττα μακριά από την βάση της και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Στην έδρα της έχει βελτιωθεί σημαντικά και στα τρία τελευταία κερδίζει με μεγάλα σκορ. Το ίδιο θέλει και τώρα κόντρα στη Σαμπντόρια για να μην χάσει άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (19:30): Πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 3-1 εντός έδρας κόντρα στη Βερόνα και ανάσανε στη βαθμολογία. Βρέθηκε να χάνει στο 37′ με 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική. Μπήκε από την αρχή για να πιέσει και να ισοφαρίσει και έτσι έγινε. Στο 51′ έφτασε στην ισοφάριση και όλα πήραν τον δρόμο τους. Πίεζε σταθερά για την ανατροπή και την βρήκε με δεύτερο γκολ στο 77′. Στο 90′ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα με τρίτο γκολ στο 90΄. Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη που της επέτρεψε να ξεφύγει από τα… κόκκινα και θέλει αποτέλεσμα και στη Φλωρεντία, αλλά ξέρει ότι είναι δύσκολο αυτό. Τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της ήταν Over 2.5. Σκοράρει εύκολα, αλλά έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνα.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (19:30): Η Φιορεντίνα θέλει να δώσει απαντήσεις και στην έδρα της μπορεί να το κάνει. H Σαμπντόρια έρχεται με… φόρα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Πολύ δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο αυτό το ματς. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.05 ( Pamestoixima ).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπόκα Τζούνιορς – Νιούελς Όλντ Μπόις (00:15): Το παιχνίδι ήταν να γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής, αλλά η ισχυρή βροχόπτωση, είχε μετατρέψει σε… λίμνη τον αγωνιστικό χώρο του «Μπομπονέρα» και δεν γινόταν να παιχτεί ματς. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έκανε κακή εμφάνιση. Δέχθηκε το γκολ στο 20′ και παρότι προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, δεν απείλησε ιδιαίτερα σε γενικές γραμμές. Στο 82′ έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Θέλει νίκη για να κάνει βήμα για την συμμετοχή της στο επόμενο Λιμπερταδόρες, αλλά έχει και το… μαξιλαράκι του κυπέλλου, όπου είναι στον τελικό.

Μπόκα Τζούνιορς – Νιούελς Όλντ Μπόις (00:15): Πήρε σημαντική νίκη με 1-0 εντός έδρας επί της Σέντραλ Κόρδοβα, με γκολ του Μάξι Ροντρίγκες. Ο αρχηγός ανακοίνωσε επίσης ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της κέρδισε και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Θέλει να μαζέψει και άλλους βαθμούς μέχρι το φινάλε για να φτιάξει την θέση της. Μακριά από την βάση της κερδίζει δύσκολα, αλλά σκοράρει. Έτσι, τα 5/6 τελευταία ματς της εκτός έδρας είχαν γκολ εκατέρωθεν και τα τέσσερα έγιναν και Over 2,5.

Μπόκα Τζούνιορς – Νιούελς Όλντ Μπόις (00:15): Η Μπόκα το θέλει πιο πολύ αλλά δεν αξίζει ο άσος. Η Νιούελς παίζει επιθετικά, βάζει και δέχεται γκολ μακριά από την βάση της και δεν έχει ιδιαίτερο άγχος. Μπορεί να ανοίξει ο ρυθμός στο ματς. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι εντάξει. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 3.00 ( Pamestoixima ). Σε τέτοια απόδοση αξίζει ξεκάθαρα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ