Με το φαβορί στο 1.85

Με το φαβορί στο 1.85

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Γιουβέντους – Κάλιαρι (21:45): Αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Serie A στο ‘Allianz Stadium’. Η Γιουβέντους από νωρίς πέταξε λευκή πετσέτα στην υπόθεση τίτλος, καθώς η φετινή σεζόν μοιάζει περισσότερο μεταβατική. Κάτι που έχει παραδεχθεί και ο Μαξ Αλέγκρι. Φτάνει στο ματς από νίκη στην έδρα της Μπολόνια. Έχει χτίσει ένα θετικό μομέντουμ εσχάτως, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Είναι στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ιδανικά θέλει μια θέση στην τετράδα, όμως αυτό το στοίχημα είναι δύσκολο να το κερδίσει. Με 31 βαθμούς, όσους η Ρόμα και η Φιορεντίνα, είναι στην 7η θέση και στο -6 από την 4η Αταλάντα. Το ρεκόρ της συνολικά διαμορφώνεται σε 9Ν-4Ι-5Η, με γκολ 25-17. Κιέζα, Ντανίλο, Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι και Ράμσεϊ είναι στη λίστα με τους τραυματίες. Αμφίβολος ο Κιελίνι.

Σκούρα τα πράγματα για την Κάλιαρι. Μπορεί να μην το δικαιολογεί το ρόστερ της, ωστόσο έχει μπλεχτεί για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού. Η πίεση ολοένα και μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στο ναδίρ και η εντός έδρας ήττα με 0-4 από την Ουντινέζε περιγράφει γλαφυρά την πραγματικότητα που βιώνει. Με 10 βαθμούς είναι πλέον 19η και φυσικά εντός της επικίνδυνης ζώνης, ευτυχώς για την ίδια ακόμη ‘μόνο’ στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας.
Πολύ φτωχή η συνολική της παρουσία με 1Ν-7Ι-10Η και γκολ 17-38… Κάσερες, Γκοντίν, Λαντινέτι, Μαρίν, Ρογκ, Στρόουτμαν και Βαλουκίεβιτς είναι εκτός μάχης για διάφορους λόγους.

Γιουβέντους – Κάλιαρι (21:45): Οκ, η Γιουβέντους σε τίποτα δεν θυμίζει την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος. Δεν παύει όμως να διατηρεί μια ξεχωριστή δυναμική, ενώ παράλληλα με τα αποτελέσματα ψάχνει και τον κορμό πάνω στον οποίο θα στηριχτεί του χρόνου. Δεν είναι εύκολη η συγκυρία, έχει όμως έμπειρο προπονητή και θέλει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τη φετινή σεζόν. Η Κάλιαρι μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει.
Βυθίζεται στην εσωστρέφεια της, δεν βρίσκει τρόπο να σηκώσει κεφάλι, υποφέρει στο χορτάρι και καταρρέει μόλις δεχτεί πρώτη γκολ. Προκαλεί εντύπωση αυτή η αρνητική εικόνα, η διαχείριση είναι προβληματική σε όλα τα επίπεδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία.

Η λογική λέει πως κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, η Κάλιαρι θα βρει ένα θετικό μομέντουμ. Για να πάρει όμως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στο Τορίνο, θα πρέπει η Γιουβέντους να αποφασίσει να πάει για… ψάρεμα. Δεν προκύπτει το παραμικρό στοιχείο που να μας οδηγεί στην κόντρα, όσο απρόβλεπτο κι αν είναι το ποδόσφαιρο. Ψάχνοντας λοιπόν για μια καλή απόδοση στο πλευρό του φαβορί, καταλήγουμε σε ένα ειδικό. Και θα πάμε στοίχημα με το 1 ημίχρονο – 1 τελικό & over 1,5 γκολ στο 1.85 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:30): Ματσάρα στο «Σάντσες Πιθχουάν», η οποία ανήκει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής. Από μεγάλη νίκη έρχεται η Σεβίλλη κόντρα στην Ατλέτικο και εξακολουθεί να ελπίζει για το πρωτάθλημα. Σταθερά προβληματική η εικόνα της Μπαρτσελόνα, που θέλει να επιστρέψει στη μάχη του Champions League.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:30): Τα είχε όλα κόντρα στην Ατλέτικο. Ποιότητα, τακτική, υπομονή και στο τέλος και τύχη για να φτάσει στη νίκη 2-1 που κρατάει ζωντανό το όνειρο του τίτλου! Με τον ενθουσιασμό στα ύψη λοιπόν η ομάδα του Λοπετέγκι θα ψάξει την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Τα προβλήματα δεν λείπουν αφού εκτός τέθηκε και ο χρυσός σκόρερ με τους ροχιμπλάνκος, Οκάμπος. Επιστρέφει ο Φερνάντο από τιμωρία, πάγια εκτός οι Νάβας, Σούσο και Ολιβέρ Τόρες. Κατάμεστο το γήπεδο, θα σπρώξει τους Σεβιγιάνους στη νίκη, που αν έρθει θα τους φέρει στο -3 από την κορυφή ύστερα και το 0-0 της Ρεάλ με την Κάδιθ.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:30): Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε. Δικό της ήταν το ματς με την Έλτσε αφού προηγήθηκε 2-0 στο 16’ και στο 19’, όμως ισοφαρίστηκε επίσης τσακ-μπαμ (62’ και 63’) κι εν τέλει στο 85’ πήρε τη νίκη με τον Νίκο Γκονζάλες. Δεν είναι καλά οι Καταλανοί. Έχουν μαζευτεί και απουσίες και ο Τσάβι δεν έχει λύσεις. Πίεση ωστόσο έχει άφθονη αφού ο ανταγωνισμός για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στα ύψη και η Μπαρτσελόνα δεν πείθει. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Πικέ, ενώ εκτός είναι οι Ντεπάι, Πέδρι, Σέρτζι Ρομπέρτο, συν τους Φατί και Μπρέιθουγουεϊτ.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:30): Περιμένουμε ματσάρα. Η Σεβίλλη δείχνει χαρακτήρα, η Μπαρτσελόνα ακόμη και με προβλήματα δεν παραδίδει τα όπλα της. Και οι δύο έχουν ξεμείνει από επιθετικούς, αυτό είναι ένα κοινό στοιχείο. Βέβαια, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει μάθει να ζει με αυτό το πρόβλημα σε αντίθεση με τους Καταλανούς που βασανίζονται. Και λόγω έδρας υπάρχει προτίμηση στον άσσο στο 2.45 ( Novibet ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ