Στα μέτρα τους το 2.07

Στα μέτρα τους το 2.07

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

ΚΠΡ – Μπόρνμουθ (19:30): Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Championship στο ‘Prince Foundation Stadium’. Μετά από έξι ματς αήττητη, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, η ΚΠΡ έπεσε στο καναβάτσο. Γνώρισε εντός έδρας ήττα 0-2 από την Στόουκ και έχαε την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Παραμένει ωστόσο εντός playoffs ανόδου, που είναι και το στοίχημα για φέτος. Με 35 βαθμούς είναι στην 5η, στο -8 από την δεύτερη Μπόρνμουθ και το -10 από την πρωτοπόρο Φούλαμ. Έχει όμως και δύο ματς λιγότερα. Μετράει συνολικά 10Ν-5Ι-6Η στην κατηγορία, με γκολ 33-27. ΜακΚάλουμ, Όουενς και Ντε Φάις είναι τραυματίες, αμφίβολος ο Ντάικς.

Από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο μήνα η Μπόρνμουθ. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει τρεις ισοπαλίες και δύο σερί ήττες από Μπλάκμπερν και Μίντλεσμπρο. Το μόνο θετικό, πως καταφέρνει ακόμη να βρίσκεται σε θέση απευθείας ανόδου. Είναι δεύτερη με 43 βαθμούς, στο +1 από την τρίτη Μπλάκμπερν και στο -2 από την πρωτοπόρο Φούλαμ. Το ρεκόρ της συνολικά μεταφράζεται σε 12Ν-7Ι-4Η, με γκολ 37-20. Θα λείψουν από τη μάχη του Λονδίνου οι Μπρουκς και Σμιθ.

ΚΠΡ – Μπόρνμουθ (19:30): Η ΚΠΡ έχει αλλάξει το αγωνιστικό της προφίλ τη φετινή σεζόν. Εξελίχθηκε σε μια επιθετική ομάδα, που ρισκάρει πολύ και ψάχνει το αποτέλεσμα παίζοντας ποδόσφαιρο. Σκοράρει με σχετική συνέπεια και είναι ευάλωτη ανασταλτικά. Της αρέσει το γρήγορο τέμπο και σκαλώνει όταν ο αντίπαλος καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό. Η Μπόρνμουθ περνάει δύσκολη φάση. Σταμάτησε να είναι παραγωγική και εμφάνισε κενά στην άμυνα, που συνήθιζε να είναι αξιόπιστη. Λογικά πρόκειται για ντεφορμάρισμα, μόνο που αυτή η κατάσταση την γέμισε πίεση.

Με βάση τη φόρμα, δεν έχει μεγάλη λογική το γεγονός πως η Μπόρνμουθ δίνεται φαβορί. Κάτι που δείχνει πως οι μπουκ ποντάρουν στο γεγονός ότι θα βγάλει αντίδραση και θα επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα. Μόνο που το επιθετικό στυλ της φιλοξενούμενης ταιριάζει στην ΚΠΡ, που θα βρει τις στιγμές της στο ματς και αγωνίζεται με μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν έχει νόημα να κυνηγήσουμε το σημείο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Προτιμότερο να ψάξουμε τα γκολ, καθώς οι συνθήκες της αναμέτρησης είναι ευνοϊκές. Θα πάμε στοίχημα με το G/G & over 2,5 στο 2.07 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Στην τελική ευθεία του έτους μπαίνουν Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν σκέφτονταν έτσι τα πράγματα. Η καρακάξες χαροπαλεύουν και ψάχνουν κάθε τρόπο για να βρουν βαθμούς στη μάχη της παραμονής, την ώρα που οι κόκκινοι διάβολοι είδαν το μομέντουμ τους να κόβεται λόγω Covid.

Premier League, Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Στην κατάσταση που βρίσκεται όλα τα ματς είναι δύσκολα, όμως αντικειμενικά το πρόγραμμα με Λέστερ (4-0), Λίβερπουλ (3-1) και Σίτι (0-4) έπεσε βαρύ. Κλείνει κόντρα στη Γιουνάιτεντ και ομαλοποιείται από το επόμενο ματς όπου θα βρει απέναντί της την Έβερτον. Η Έβερτον ψάχνει και… μισό βαθμό. Το ενθαρρυντικό είναι πως οι αποστάσεις από την ζώνη της παραμονής δεν είναι
απαγορευτικές, απ’ την άλλη ο Έντι Χόου δεν έχει βρει τον τρόπο να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Η άμυνα αποτελεί μόνιμη πληγή με τα 41 γκολ παθητικό να την οδηγούν καρφί σε αρνητικό ρεκόρ. Στα αγωνιστικά υπάρχει αγωνία για τον Σέλβι, με τον χρόνο να δείχνει σύμμαχος.

Premier League, Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Ταλαιπωρία. Τα κρούσματα έσκασαν μαζεμένα και η Γιουνάιτεντ “κοκκίνησε” από Covid σε μια πολύ καθοριστική περίοδο. Το τάιμινγκ είναι κάκιστο καθώς ήρθε την στιγμή που ο Ράνγκνικ εκμεταλλευόταν το μομέντουμ της αλλαγής και πέρναγε τη φιλοσοφία του, ενώ παράλληλα ο ανταγωνισμός για το Champions League είναι στα ύψη. Όπως κι αν έχει η Γιουνάιτεντ θα ψάξει την τέταρτη σερί νίκη της με το αρχικό της σχήμα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ να μην επηρεάζεται, βέβαια, μην ξεχνάμε τις προπονήσεις που χάθηκε και την έλλειψη ρυθμού που ενδεχομένως να επηρεάσει την ομάδα που από εκεί που έπεσε στο φουλ πέρασε κάποια μέρες που βγήκε απ’ την πρίζα.

Premier League, Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Από τη μία έχεις την τραγική Νιουκάστλ και λες είναι σωστό το διπλό. Από την άλλη υπάρχουν ερωτηματικά στη Γιουνάιτεντ λόγω Covid και λες πως είναι χαμηλό. Το κοινό στοιχείο είναι πως και οι δύο το θέλουν το ματς. Οι γηπεδούχοι βέβαια σε ακόμη ένα ματς θα πρέπει να μη δεχτούν γκολ, πράγμα που μοιάζει απίθανο. Ωστόσο, στην έδρα τους είναι αρκετά πιο ανταγωνιστικοί κι ένα γκολ θεωρώ πως το έχουν καθώς ο Ράνγκνικ δεν είναι και μάγος. Πάμε με το GG & Over 2.5 στο στρογγυλό 2.00 ( Novibet ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ