Να βρει δίχτυα στο 2.15

Να βρει δίχτυα στο 2.15

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Premier League, Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ (16:00): Αξέχαστο παραμένει το παιχνίδι του πρώτου γύρου, εκείνο το μυθικό 3-3, με τους νεοφώτιστους να «σοκάρουν» τη Λίβερπουλ και την Premier League με την εικόνα τους. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν σε αποδόσεις ισχυρού φαβορί τη Λίβερπουλ. Λογικό είναι αυτό, έτσι! Πάμε να δούμε τι έχουμε βρει για το στοίχημα.

Η Λίβερπουλ έβαλε νέους μπελάδες στο κεφάλι της. Δεν μπόρεσε να κερδίσει την Άρσεναλ (0-0) για το Carabao Cup, κάτι που σημαίνει πως στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα προστέθηκε άλλο ένα ματς, ο… επαναληπτικός με τους «κανονιέρηδες». Προηγουμένως νίκησε 4-1 τη Σριούσμπερι για το FA Cup και πριν είχε το 2-2 με την Τσέλσι (αν και προηγήθηκε 2-0) και την ήττα με 1-0 από τη Λέστερ. Τελευταία νίκη της στο πρωτάθλημα ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, το 3-1 επί της Νιούκαστλ. Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ και Μίλνερ θα είναι έτοιμοι, όχι όμως και ο Οριγκί. Βάλτε στους απόντες και τους διεθνείς Σαλάχ, Μανέ, Κεϊτά.

Απουσίες έχει και η Μπρέντφορντ. Ντασίλβα, Ραγιά, Γκούντι και Γιόργκενσεν είναι εκτός, όπως και ο διεθνής Ονιέκα. Προς επιστροφή ο Χένρι, διαθέσιμος ο Κάνος. Προ ημερών ηττήθηκε 4-1 από τη Σαουθάμπτον, ωστόσο είχε προλάβει να πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Άστον Βίλα! Έχει βάλει τον εαυτό της σε εξαιρετική θέση με τους 23 βαθμούς (6-5-9, 24-30), ίσως να μην το περίμεναν πολλοί. Λίγο καλά να τα πάει στο δεύτερο γύρο, θα εξασφαλίσει σχετικά άνετα την παραμονή της.

Premier League, Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ (16:00): Μας αρέσει πολύ το 2.15 (Stoiximan) που δίνει Να σκοράρει ο Ζότα. Με τους Σαλάχ και Μανέ στο Κόπα Άφρικα, καλείται να συνεχίσει να σκοράρει και να πάρει τη Λίβερπουλ στις πλάτες του. Θα κάνουμε τη διαφορά και αυτό θα αποτελέσει τη βασική μας πρόταση. Πάμε στοίχημα με στήριξη στον Πορτογάλο επιθετικό και δεύτερο σκόρερ των «κόκκινων».

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λιντς (16:00): Εντελώς διαφορετική εικόνα για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν. Στην πρώτη τετράδα η Γουέστ Χαμ, δείχνει πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να παραμείνει εκεί. Και να πανηγυρίσει στο φινάλε την έξοδό της στο Champions League. Σε ένα όνειρο… χρόνων που φέτος μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εκπληκτική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα αν βρει χώρους. Δεν είναι τυχαίο πως στα τέσσερα τελευταία ματς έχει πετύχει τέσσερις νίκες (τρία στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο) πετυχαίνοντας συνολικά 11 γκολ.

Στο Κύπελλο μάλιστα επικράτησε με άνεση της Λιντς. Με 2-0, πριν από λίγες μέρες, στις 9 Γενάρη. Είναι το τρίτο ματς που θα δώσει σε διάστημα μιας εβδομάδας και μάλιστα και πάλι εντός έδρας. Μετά το ματς Κυπέλλου υποδέχτηκε τη Νόριτς για το πρωτάθλημα, της οποίας επίσης επιβλήθηκε με 2-0 χωρίς να βρει αντίσταση. Έχει και σ’ αυτό το ματς τον πρώτο λόγο, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη απόδοση στο στοίχημα (κοντά στο 1.65). Απέναντι σε μια Λιντς που πήρε ανάσα με τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπέρνλι, πλην όμως συνεχίζει να έχει προβληματική εικόνα.

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λιντς (16:00): Έχει μια διαφορά εφτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, πλην όμως η ομάδα του Μπιέλσα πρέπει να αλλάξει την αγωνιστική της συμπεριφορά. Αν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες προς το φινάλε της σεζόν. Έχει δεχτεί γκολ σε δέκα σερί ματς, έφαγε εφτά από τη Σίτι και τέσσερα από την Άρσεναλ ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε εύκολα από τη Γουέστ Χαμ. Τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τα 36 γκολ που έχει δεχτεί έως τώρα.

Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι πολύ μεγάλο φαβορί βάσει όλων αυτών των στοιχείων. Αλλά και της προϊστορίας που λέει πως η Γουέστ Χαμ έχει τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτου έδρας απέναντι στη Λιντς. Από τότε που επέστρεψε στην Premier League η Λιντς, δεν έχει φύγει ούτε μια φορά χαμογελαστή από ματς με τη Γουέστ Χαμ. Θα ρισκάρουμε στο στοίχημα που θα επιλέξουμε. Βλέποντας μια πολύ καλή απόδοση που αξίζει τον κόπο να την “αγοράσουμε”. Πάμε στοίχημα με goal/goal και νίκη της Γουέστ Χαμ, στο εξαιρετικό 2.90 (pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ