Αξίζει η Σάκκαρη στο 2.52

Αξίζει η Σάκκαρη στο 2.52

Προγνωστικά τένις από το StoiximaView για το Αυστραλιανό Οπεν και το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Κικβέν Ζενγκ, που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (19/1, 10:00).

To Stoiximaview σας ενημερώνει για τις κορυφαίες αναμετρήσεις στο Αυστραλιανό Open 2022. Η ομάδα του μελετά τους αγώνες και σας προσφέρει τα πιο αξιόπιστα Προγνωστικά Τένις.

Κικβέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη (10:00): Προγνωστικά τένις από το Αυστραλιανό Οπεν. Η Κικβέν, Νο. 108 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει την Μαρία, Νο. 8 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες.

Κικβέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη (10:00): Η Κινέζα πέρσι είχε 34/11 και σε σκληρή επιφάνεια 7/1. Φέτος, έχει δώσει μέχρι στιγμής 10 παιχνίδια και έχει το εντυπωσιακό 9/1. Η Κικβέν ξεκίνησε την περιπέτειά της από τα προκριματικά της διοργάνωσης και για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν απέκλεισε τις Βαντεβέγκε, Μέντες, Χοντάμα και Σάσνοβιτς. Τις δύο τελευταίες με 2-1 σετ, δείχνοντας χαρακτήρα στο τρίτο σετ. Η Κινέζα έχει ξεκινήσει καλά το 2022 και αναμφίβολα μπορεί να προβληματίσει την Ελληνίδα τενίστρια. Η Μαρία πέρσι είχε 38/20 και σε σκληρή επιφάνεια 23/13. Φέτος, έχει δώσει τρία ματς και έχει 2/1. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, αλλά κατάφερε να κερδίσει στα δύο σετ την Γερμανία Τατιάνα Μαρία.

Κικβέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη (10:00): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο την Μαρία. Είναι λογικό, καθώς η συμπατριώτισσά μας είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο. Η εμφάνισή της στον πρώτο γύρο, πάντως, περισσότερο προβλημάτισε παρά ενθουσίασε. Η Κιβκέν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Πόσο μάλλον τώρα που έχει χτυπήσει φόρμα και έχει 9 νίκες. Δεν θα είναι εύκολο το ματς. Περιμένω να γίνει μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη που στο τέλος θα την κερδίσει η Μαρία.

Κικβέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη (10:00): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς η Μαρία και το παιχνίδι να έχει πάνω από 19.5 games σε απόδοση 2.52 (Stoiximan).

Αυστραλιανό Όπεν – Ειδικά Στοιχήματα

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας στο Τένις και το Αυστραλιανό Όπεν στο Stoiximaview.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ