Στο Πανθεσσαλικό με 3.65, στο Καραϊσκάκης με 4.70

Στο Πανθεσσαλικό με 3.65, στο Καραϊσκάκης με 4.70

Οι μάχες κορυφώνονται στη Super League την Κυριακή με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστική. Ανάλυση και προγνωστικά για τα σημαντικότερα ματς!

Το απόγευμα (17:15) της Κυριακής, ο Ατρόμητος συγκρούεται με την ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση καθώς η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά. Από υποψήφιοι για τα playoffs, βρίσκονται στην πρότελευταία θέση του πρωταθλήματος και παλεύουν για τη σωτηρία τους. Μετά από τρεις σερί ήττες, πήραν βαθμό στους Ζωσιμάδες κόντρα στον εξαιρετικό φέτος ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κρις Κόουλμαν για πρώτη φορά στον πάγκο. Έμπειρος ο Ουαλός τεχνικός και ικανός να αλλάξει την κατάσταση.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρει την ησυχία της. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας, ακολούθησε όμως η εντός έδρας από τον Παναιτωλικό. Δεύτερη συνεχόμενη στο ΟΑΚΑ μετά τον ΟΦΗ, ξανά με ανατροπή αφού το 1-0 έγινε 1-2! Μεσοβδόμαδα πάντως ανέκτησε λίγη από τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, καθώς έφυγε με 0-0 από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Σε ένα ματς που είχε τις ευκαιρίες ακόμη και να το κερδίσει. Στην 3η θέση με 33 βαθμούς και στο -10 από την κορυφή, δύσκολα μπορεί να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου.

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Συντηρητική αναμένεται η προσέγγιση του Ατρομήτου, αφού και ο βαθμός θα είναι πολύτιμος κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει και έχει την υποχρέωση της νίκης προκειμένου να αποφύγει νέες περιπέτειες. Παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και δύο άμυνες που είναι επιρρεπείς στο λάθος. Η επιλογή καταλογισμός πέναλτι στο 2.62 της Stoiximan.

Παράλληλα με το ματς στο Περιστέρι διεξάγεται και αυτό στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, για να ακολουθήσει μια αγωνιστική κοιλιά και άσχημα αποτελέσματα που έφεραν αλλαγή στον πάγκο. Με τον Μπράτσο να αντικαθιστά τον Αμπασκάλ. Η εικόνα του Βόλου διορθώνεται, αλλά ζητείται και σταθερότητα στο χορτάρι. Μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού ήρθε η ήττα από τον Αστέρα και το τρίποντο στο εξ αναβολής με τον Απόλλωνα. Στην 9η θέση ο Βόλος με 21 βαθμούς, θα παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή στη συνέχεια.

Με το 3-0 επί του ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πέρασε στη δεύτερη θέση της Super League. Με 34 βαθμούς και στο -9 πλέον από την κορυφή, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στα τρίποντα προσμένοντας σε στραβοπατήματα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Το 0-0 της Τούμπας με την ΑΕΚ τον υποχρεώνει να ψάξει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Είναι σε θετικό μομέντουμ ο ‘Δικέφαλος’ και η επιθετική φιλοσοφία του Βόλου του ταιριάζει, όσο κι αν παραμένει αναξιόπιστος αμυντικά. Η επιλογή 2 & G/G σε απόδοση 3.65 στη Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με τη βραδινή (19:30) αναμέτρηση του ‘Γ. Καραϊσκάκης’ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ οδηγούν αήττητοι (13Ν-4Ι-0Η) την κούρσα του τίτλου, έχουν σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους, όμως τα μηνύματα στην αυγή του 2022 δεν είναι καλά. Δύο ισοπαλίες κόντρα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό χωρίς σκορ και προβληματικές εμφανίσεις, με το κακό να τριτώνει στην ήττα με σκορ 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, παραμένοντας σε τροχιά playoffs. Είναι 5ος με 27 βαθμούς, μπορεί να κάνει όνειρα Ευρώπης αλλά σε κάθε περίπτωση η σεζόν του είναι ήδη επιτυχημένη και παραγωγική. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μεταξά, μπήκε στη νέα χρονιά με νίκη επί του Ιωνικού για να ακολουθήσουν οι ισοπαλίες με ΟΦΗ και Ατρόμητο – αμφότερες στο 1-1.

Ο ΠΑΣ είναι σκληροτράχηλος, πολύ ικανός στην κόντρα και δεν θα πέσει αμαχητί στο Φάληρο. Ο Μαρτίνς αντιμετωπίζει απουσίες και το ντεφορμάρισμα σημαντικών μονάδων, όμως η επιστροφή στα τρίποντα είναι επιτακτική ανάγκη για πολλούς λόγους, καθώς και το πρόγραμμα βαραίνει στη συνέχεια. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει από τους πιο έμπειρους να βγουν μπροστά, δίνοντας το σύνθημα και στους υπόλοιπους. Η επιλογή να σκοράρει ο Μασούρας και over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 4.70 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ