Τα βλέμματα σε Περιστέρι και Φάληρο

Τα βλέμματα σε Περιστέρι και Φάληρο

Δεύτερο... πιάτο της Super League, με τα φώτα να είναι στραμμένα σε Περιστέρι και Φάληρο.

Τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League. Στο δεύτερο… πιάτο της 19ης αγωνιστικής, ρίχνονται στη μάχη οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε Φάληρο και Περιστέρι.

Την αυλαία του σημερινού προγράμματος ανοίγει ο Άρης στο Βικελίδης. Λίγες μέρες μετά την «λευκή» ισοπαλία για το Κύπελλο Ελλάδος, οι «κίτρινοι» δίνουν ξανά ραντεβού (15:00, Novasports Prime) με τη Λαμία, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ψάχνει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022, ενώ δε θέλει να χάσει και την επαφή της με τις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς βρίσκεται 8η με 22 πόντους.

Άρης: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Λαμία | to10.gr

Τη… σκυτάλη παίρνει η ΑΕΚ, που δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (17:15, Novasports 2HD). Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από την ισοπαλία Κυπέλλου στην Τούμπα, ενώ θέλει να… διορθώσει το εντός έδρας κάζο με τον Παναιτωλικό.

Η Ένωση έχει πέσει πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει πλέον την πλάτη τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ. Περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχουν, με τον κόουτς της ομάδας να χαμογελά, καθώς επιστρέφουν οι Αμραμπατ, Αραούχο, Βράνιες και Στάνκοβιτς.

Κανένα νέο κρούσμα στην ΑΕΚ | to10.gr

Την ίδια ώρα (17:15,COSMOTE SPORT 1 HD) , ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό τον πάντα αξιόμαχο Βόλο.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Για την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή τον Σάστρε, αλλά και τον Τσόλακ. Αναλυτικά οι παίκτες που θα βρίσκονται στο Βόλο είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε, Ίνγκασον , Μιχάι , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Βιείρίνια, Σίντκλεϊ , Εσίτι , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Μιτρίτσα , Ζαμπά , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ , Τσόλακ .

Οταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει ό,τι θέλει και ό,τι βολεύει στο αφήγημα «δεν φταίω εγώ»… | to10.gr

Τελευταίο ματς της βραδιάς στο Φάληρο, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports Prime).

Μετά από δύο λευκές ισοπαλίες για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει την ασφαλή απόσταση από τους δυο Δικεφάλους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βατσλίκ-Μπουχαλάκη, αλλά και τους παίκτες που λείπουν στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 3-4-3 και στην αποστολή βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Με τρία στόπερ και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | to10.gr

Σάββατο 22 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1

Κυριακή 23 Ιανουαρίου

15:00 Αρης – Λαμία

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ

17:15 Βόλος – ΠΑΟΚ

19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ