Με τα γκολ στο 2.05

Με τα γκολ στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Πορτογαλία και Αγγλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Πορτογαλία και Αγγλία.

Μπενφίκα – Μποαβίστα (21:45): Πέρασε έστω και δύσκολα από την έδρα της Αρούκα την περασμένη αγωνιστική με 2-0 και παραμένει στο -3 από την 2η θέση. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 32′ και γλίτωσε την ισοφάριση, όταν αστόχησαν σε πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 41′, με τον Βλαχοδήμο να το πιάνει. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να το «καθαρίσει», δεν έβρισκε το δεύτερο γκολ και αγχωνόταν. Τελικά αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 0-2. Ξέρει ότι πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα πάρει και θα ρίξει το «βάρος» στο Λιγκ Καπ, διότι έχει μείνει και εκτός κυπέλλου. Αναμένεται πάντως να γίνει ροτέισον από τον Βερίσιμο. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Μποαβίστα και ας είναι σε ουδέτερο.

Μπενφίκα – Μποαβίστα (21:45): Έχει κολλήσει με τις ισοπαλίες και την περασμένη αγωνιστική έφερε την 4η διαδοχική, όλες με 1-1 μάλιστα. Πήγε στην έδρα της Πάκος Φερέιρα, σε ένα ματς που αμφότερες έχουν ως στόχο την παραμονή και εν τέλει πήραν από ένα βαθμό. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 42′, αλλά στο δεύτερο πίεσε, έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και βρήκε την ισοφάριση στο 85′. Δεν χάνει σε 6 διαδοχικά σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Μακριά από την βάση της πάντως δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα και ξέρει ότι κόντρα στη Μπενφίκα δεν θα είναι εύκολο να πάρει την πρόκριση. Βέβαια είναι σε ουδέτερη έδρα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην προηγούμενη φάση πάντως, διέσυρε την Μπράγκα με 5-1 για το Λιγκ Καπ.

Μπενφίκα – Μποαβίστα (21:45): Η Μπενφίκα δεν είναι καλά, αλλά έχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ της και τον πρώτο λόγο. Η Μποαβίστα δεν έχει και πολλά να χάσει σε αυτό το ματς και θα παίξει τις πιθανότητες της. Αξίζει το ρίσκο στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.05 (pamestoixima.gr).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

ΚΠΡ – Σουόνσι (21:45): Στο Λονδίνο η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Σουόνσι σε εξ αναβολής ματς για την 23η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς που σηκώνει πολλή κουβέντα για στοίχημα από το κουπόνι της Τρίτης (25/01). Στην τέταρτη θέση και εντός ζώνης playoffs η ΚΠΡ με 47 βαθμούς μετά από 26 ματς και στο -2 από την απευθείας άνοδο και τη δεύτερη Μπόρνμουθ και με αγώνα λιγότερο. Στη 17η θέση βρίσκεται η Σουόνσι με 31 βαθμούς ύστερα από 24 ματς και στο -13 από τη ζώνη των playoffs και με τέσσερα ματς λιγότερα από τη Χάντερσφιλντ. Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση για την τρέχουσα σεζόν. Και τα δύο περσινά μεταξύ τους ματς έληξαν διπλό (0-1 στην Ουαλία, 0-2 στο Λονδίνο).

ΚΠΡ – Σουόνσι (21:45): Μετά από πολλά χρόνια η ΚΠΡ είναι τόσο κοντά για την επιστροφή της στην Premier League. Οι Λονδρέζοι έχουν να παίξουν επτά χρόνια στην πρώτη της τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά με τον αρχιτέκτονα Γουορμπάρτον έχει χτίσει ένα άκρως θετικό σερί και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Αήττητη εδώ και πέντε ματς η ΚΠΡ, έβγαλε άλλο ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Αυτή τη φορά πήγε στο Μπέρμιγχαμ και κέρδισε 2-1 την Κόβεντρι. Μπήκε δυνατά από την αρχή. Προηγήθηκε στο 6’, ισοφαρίστηκε στο 50’, αλλά είχε ξανά ένα δυνατό φινάλε και λίγο πριν την εκπνοή σκόραρε. Μικροενοχλήσεις για τον καλό χαφ Γιόχανσεν, ο οποίος λογικά δεν θα παίξει. Στο Κόπα Άφρικα ο βασικός γκολκίπερ Ντιενγκ και ο μεσοεπιθετικός Τσερ. Λογικά έξω ο μπακ Κακάι. Η πρώτη νίκη για το 2022 ήρθε για τη Σουόνσι και μάλιστα εντός έδρας. Δεν έβγαλε μάτια με την αγωνιστική παρουσία της στο ματς με την Πρέστον. Έκανε φάσεις, αλλά κυρίως κρατάμε την πειθαρχημένη εικόνα της και την προσπάθεια που έκανε για τη νίκη. Τη λύση έδωσε ο μπακ Μάνινγκ στο 51’. Ενθουσιασμός με τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Βολφ από τη Γκλάντμπαχ. Στον αέρα ακόμα το θέμα με τον μεσοεπιθετικό Πάτερσον, που δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Βολφ αυτή τη φορά, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Πρέστον. Δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον ο Μάρτιν για το παιχνίδι.

ΚΠΡ – Σουόνσι (21:45): Θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ τιμών στο στοίχημα. Η ΚΠΡ είναι σε καλή φάση, δεν εντυπωσιάζει, έχει νεκρά διαστήματα, αλλά έχει έναν μπαρουτοκαπνισμένο μάνατζερ στον πάγκο. Ο Μάρτιν από την άλλη είναι ένας φιλόδοξος τεχνικός. Με την έλευση του Κρίστι στα μπακ και του Βολφ η Σουόνσι απέκτησε ποιότητα. Έχει τις μονάδες για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & over 1,5 που τιμάται στο 2.40 (pamestoixima.gr). Κάτι σε 1-1 μάς κάνει το ματς.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ