Με combo στο «Καραϊσκάκη» και γκολ στο «Σαν Σίρο»!

Με combo στο «Καραϊσκάκη» και γκολ στο «Σαν Σίρο»!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Σούπερ Λιγκ και την Serie A Ιταλίας!

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Να βγει από τη δύσκολη κατάσταση θέλει ο Ολυμπιακός που έχει μπει στο 2022 με τρία ματς, αγνοώντας τη νίκη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούνται ιδιαίτερα καθώς είναι στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ. Την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, πάνε στην Τούμπα, μεσοβδόμαδα έχουν τη ρεβάνς της ήττας τους με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, δοκιμασίες αρκετές. Το τελευταίο που θέλουν έτσι, είναι να δοκιμαστούν και άλλο σήμερα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει εξαιρετική εικόνα στο πρωτάθλημα.

Το καλό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Κρούσματα δεν υπάρχουν αυτή τη φορά, απουσιάζουν έτσι οι παίκτες που είναι στο Κόπα Άφρικα, συν τον τραυματία Μπουχαλάκη που θα χάσει ένα ακόμη ματς. Κόντρα στις προβλέψεις πολλών, θα ρισκάρω για το σημερινό ματς στο Καραϊσκάκη. Έτσι, πιστεύω πως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν δυνατά στο ματς, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και έτσι το γκολ νωρίς, ως το 28ο λεπτό, πληρώνει με 1.85 (Stoiximan).

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Η δεύτερη επιλογή από το Καραϊσκάκη όπου το κρύο θα είναι για τα καλά τσουχτερό, έχει αποτέλεσμα και συνδυασμό γκολ. Ο «1» με under 3,5 γκολ είναι στο 1.83 (Stoiximan) και εφικτό, από το να πας στον «1» που δίνει 1.23 μόλις. Οι πιο ρισκαδόροι, μπορείτε να πάτε και στον «1» και under 2,5 γκολ, στο 2.92 (Stoiximan) παρακαλώ!

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με ένα combo. Νίκη του Ολυμπιακού, τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και over 3,5 κόρνερ σε αυτό το διάστημα, πληρώνει με απόδοση 2.50 (Stoiximan). Σε ματς που μια απλή νίκη πληρώνει ελάχιστα, νομίζω πως πρέπει να επιλέγουμε έξυπνα, με στόχο το καλύτερο δυνατό ταμείο. Και όταν το ποντάρισμά σου πάει δυόμιση φορές πάνω, δεν θα πω «όχι». Κάθε άλλο μάλιστα.

Συνεχόμενα ταμεία στο Αυστραλιανό Οπεν 2022. Δες εδώ περισσότερα!

Μίλαν – Γιουβέντους (21:45): Υπέστη ήττα – σοκ με 1-2 από την Σπέτσια εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και είδε την Ίντερ να πάει την διαφορά στους 2 βαθμούς. Βέβαια τα έκανε μπάχαλο ο ρέφερι της αναμέτρησης στο φινάλε και έχει δίκαια τρομερά παράπονα. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λεάο και όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους. Δεν πήγαν όπως ήθελε τα πράγματα στο δεύτερο μέρος όμως και δέχθηκε την ισοφάριση στο 64′. Η άμυνα της για άλλη μια φορά είχε τρομερά προβλήματα. Πίεσε ασφυκτικά για το γκολ της νίκης, είχε ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Σκόραρε, αλλά ο διαιτητής χωρίς λόγο δεν άφησε το πλεονέκτημα και σφύριξε φάουλ χωρίς λόγο. Έτσι το γκολ δεν μπορούσε να μετρήσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε την ψυχραιμία της και στην τελευταία φάση του αγώνα ήρθε η ανατροπή για το 1-2. Φυσικά άπαντες έχουν παράπονα και ο διαιτητής τιμωρήθηκε μετά τα όσα έκανε. Σταθερές οι απουσίες της.

Μίλαν – Γιουβέντους (21:45): Έχει βρει ρυθμό για τα καλά η Γιουβέντους και μεσοβδόμαδα επικράτησε της Σαμπντόρια με 4-1 για το κύπελλο. Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, άνοιξε το σκορ στο 25′ και όλα τα υπόλοιπα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Στο πρωτάθλημα επικράτησε σχετικά εύκολα της Ουντινέζε εντός έδρας με 2-0 και είναι στο -1 από την 4αδα. Είναι στην καλύτερη της φάση μέσα στη σεζόν και πάει στο ντέρμπι με την Μίλαν με ψυχολογία στο φουλ.

Τελευταία έχει βρει ρυθμό και στην επίθεση, όπου σκοράρει άνετα και ήταν το μεγαλύτερο της πρόβλημα από την αρχή της σεζόν. Σταθερές οι απουσίες, με τους Μπονούτσι, Κιέσα και Κιάερ να είναι εκτός δράσης.

Μίλαν – Γιουβέντους (21:45): Η Μίλαν έρχεται από ήττα σοκ και θέλει να αντιδράσει για να μην αφήσει την Ίντερ να ξεφύγει. Έχει πολλά θέματα στην άμυνα όμως και δέχεται εύκολα γκολ. Η Γιούβε είναι στην καλύτερη της φάση και θέλει να μπει στην 4αδα. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ