Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μπαρτσελόνα, θρίλερ στο Μπέργκαμο!

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μπαρτσελόνα, θρίλερ στο Μπέργκαμο!

Οι ρεβάνς του Europa League έρχονται με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Σπουδαίες ρεβάνς και για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης, με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Άιντραχτ στη Βαρκελώνη, στη ρεβάνς του 1-1 της Φρανκφούρτης. Η γερμανική ομάδα φάνηκε ιδιαίτερα ικανή και επικίνδυνη στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων στο πρώτο ματς, θα μπορούσε ακόμη και να ‘κλέψει’ το ματς.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τις απουσίες των Ντεπάι, Ντεστ, Φάτι, Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο και Ουμτιτί, ακόμη κι έτσι όμως είναι σαφώς ανώτερη. Ο Τσάβι έχει βρει τις λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο των ‘μπλαουγκράνα’, οι ρόλοι πλέον είναι ξεκάθαροι, το ίδιο και ο προσανατολισμός στο χορτάρι. Να σκοράρει ο Φεράν Τόρες & over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση του ‘Camp Nou’ σε απόδοση 2.80 στο MatchCombo της Stoiximan.

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και στη ρεβάνς του Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα περιμένει τη Λειψία μετά το 1-1 επί γερμανικού εδάφους. Η επιθετική φιλοσοφία των γηπεδούχων δεν αλλάζει παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Η ομάδα του Γκασπερίνι διακρίνεται από την εξαιρετική ευχέρεια που έχει σε ανάπτυξη και δημιουργία, έστω κι αν τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να είναι το ίδιο αποτελεσματική. Η Λειψία επίσης χαρακτηρίζεται από το επιθετικό της προφίλ, είναι πολύ γρήγορη και τεχνική ομάδα στη γραμμή κρούσης, με παίκτες ικανούς να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο στυλ.

Η χρονιά της Αταλάντα στη Serie A δύσκολα θα στεφθεί με επιτυχία, έτσι η διάκριση στο Europa League φαντάζει αναγκαία και ο στόχος φτάνει ως την κατάκτηση του τροπαίου. Η Λειψία όμως είναι επικίνδυνη και ‘χτυπάει’ ανελέητα στο ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία. Η επιλογή G/G & over 9,5 κόρνερ στην αναμέτρηση του ‘Gewiss Stadium’ σε απόδοση 3.10 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ