Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Με τα μεγάλα ντέρμπι της Super League αλλά και το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Stoiximan Master

Το Stoiximan Master είναι εδώ κάθε εβδομάδα και εάν προβλέψεις σωστά έξι τελικά σκορ κερδίζεις εγγυημένα 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι 6 αναμετρήσεις μας ταξιδεύουν σε Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία αλλά και στα γήπεδα της Super League όπου διεξάγονται δύο παραδοσιακά ντέρμπι!

Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι τις 17:00 το Σάββατο, λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου ημιτελικού FA CUP ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Την συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα μπορείτε να την δείτε σε LIVE Streaming** στην Stoiximan!

 

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Άρης – ΠΑΟΚ

Λεβερκούζεν – Λειψία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σεβίλλη – Ρεάλ

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα

 

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

 

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

 

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

 

Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια. **Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ