Μπορούν να σκοράρουν για… πλάκα

Μπορούν να σκοράρουν για… πλάκα

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League.

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45): Ξεκίνημα στον 4ο όμιλος της πρώτης κατηγορίας του Nations League για Βέλγιο και Ολλανδία. Έναν όμιλο που έχει επίσης την Πολωνία με την Ουαλία, οι οποίες αγωνίστηκαν την Τετάρτη μεταξύ τους με τους Πολωνούς να επικρατούν με 2-1 με… υπογραφή Σφιντέρσκι. Σε ένα ματς που γύρισαν το εις βάρος τους 0-1. Κόντρα… παραδοσιακή ανάμεσα στους γείτονες Βέλγους και Ολλανδούς, οι οποίοι πάντως έχουν πολλά χρόνια να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι μεταξύ τους. Από το 2003 και έπειτα έχουν αγωνιστεί πέντε φορές, όλες σε φιλικά παιχνίδια.

Τελευταίο αυτό του Οκτωβρίου του 2018, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί άλλες δύο φορές σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια, με τους Βέλγους να μετρούν και δύο νίκες. Καμία νίκη για τους “Οράνιε”. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν φυσικά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Στον πρώτο όμιλο θα είναι η Ολλανδία μαζί με Κατάρ, Σενεγάλη και Εκουαδόρ και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της. Γενικότερα οι Ολλανδοί θέλουν να φτάσουν μακριά και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45): Στον έκτο όμιλο είναι οι Βέλγοι, που έχουν μια ακόμα σπουδαία ομάδα, την Κροατία. Μαζί τους οι Καναδάς και Μαρόκο, που έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σαφώς και το Nations League δεν περνάει αδιάφορο για Βέλγιο και Ολλανδία. Είναι, άλλωστε, παιχνίδια που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και σημαντικά στο πρεστίζ των χωρών. Βέλγιο και Ολλανδία αναμένεται πάντως να μας προσφέρουν ένα ωραίο και επιθετικό παιχνίδι. Δεν έχουν ελλείψεις, έχουν πολύ επιθετικό σκεπτικό στο παιχνίδι τους, έχουν παίκτες για να προσφέρουν θέαμα.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μπορεί να έχουμε να δούμε πολλά γκολ σε ματς των δύο ομάδων από το μακρινό 2012 και το 4-2 του Βελγίου, όμως εδώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Για να δούμε καλό ποδόσφαιρο, θέαμα, δημιουργία, γκολ. Σε καλή τιμή το over και αν το συνδυασμού με το αμφίσκορο μπορούμε να βγάλουμε μία ωραία επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Που να αποτελέσει και βάση για κάποιο δελτίο μας. Πάμε στοίχημα λοιπόν με G/G & Over 2.5 γκολ συνολικά σε απόδοση 1.98 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Γαλλία – Δανία (21:45): Στον 1ο όμιλο, στην πρώτη κατηγορία, παίζουν οι δύο ομάδες, μαζί με Αυστρία και Κροατία. Άρα, μία αξιόλογη ομάδα θα… χαιρετίσει. Πέρσι, η Γαλλία κατέκτησε το Nations League με το 2-1 στον τελικό επί της Ισπανίας, με εκείνο το περίφημο γκολ του Εμπαπέ. Από την άλλη, η Δανία είχε αξιόλογη παρουσία και τερμάτισε 2η με 10 βαθμούς πίσω από το Βέλγιο (15) και μπροστά από την Αγγλία (σε ισοβαθμία) και από την Ισλανδία (0). Στο στοίχημα, οι «τρικολόρ» δίνονται ένα βήμα πιο μπροστά. Μάλιστα, οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο 4ο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και κοντράρονται τη 2η αγωνιστική, στις 26/11.

Η Γαλλία, όπως και όλες οι ομάδες που θα βρεθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την εξάδα αγώνων του Nations League ως μία δυνατή προετοιμασία για την τελική φάση. Οι «τρικολόρ» είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετρούν 7 διαδοχικές νίκες σε οποιαδήποτε διοργάνωση, με τελευταία το 5-0 επί της Νοτίου Αφρικής σε φιλικό παιχνίδι. Τα προκριματικά του Μουντιάλ τα έκλεισε με το 2-0 επί της Φινλανδίας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και αήττητη με 18 βαθμούς.

Η Δανία νίκησε 3-0 τη Σερβία και έχασε 4-2 από την Ολλανδία στα δύο τελευταία (φιλικά) παιχνίδια της. Στα προκριματικά του Μουντιάλ, ηττήθηκε με 2-0 από την Σκωτία στον τελευταίο αγώνα (αδιάφορος βαθμολογικά). Ήταν η μοναδική της απώλεια βαθμών στον όμιλο. Κοινώς, τερμάτισε πρώτη με 27 βαθμούς με 9-0-1 και 30-3 γκολ.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Γαλλία – Δανία (21:45): Πάμε στοίχημα με δύο επιλογές. Βασική μας πρόταση είναι Να σκοράρει ο Μπενζεμά, στο 2.20 (bet365). Οποιαδήποτε στιγμή, έτσι! Έκλεισε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το έχει ένα γκολάκι και με τη Γαλλία. Μου αρέσει πολύ και το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 2.60. Περιμένουμε από τη Γαλλία να αντιμετωπίσει τον αγώνα με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση. Αξίζει σε αυτήν την απόδοση.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ