Με στόχο την 3η νίκη

Με στόχο την 3η νίκη

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League.

Ελλάδα – Κύπρος (21:45): Δύο στα δύο λοιπόν για την Εθνική μας ομάδα. Και μάλιστα εκτός έδρας. Ούτε θυμόμαστε από πότε η Ελλάδα έχει να κάνει δύο νίκες στη σειρά μακριά από το γήπεδό της. Αυτό το νέο ξεκίνημα του Πογέτ, με το… παλιό πλην όμως αγαπημένο 1-0 ήταν άκρως αποτελεσματικό. Σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο. Και πλέον η Εθνική έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία. Τα δύο εντός έδρας ματς με Κύπρο και Κόσοβο, Πέμπτη και Κυριακή αντίστοιχα, όπου με δύο νίκες θα εξασφαλίσει επί της ουσίας την πρωτιά.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του. Είπε πως μπορεί να παίξουν ακόμα καλύτερα και να είναι περισσότερο επιθετικοί, πλην όμως αυτό που αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερο είναι να αποκτήσει ψυχολογία νικητή η Εθνική. Και αυτό κάνει με ηγέτη τον αρχηγό της, Τάσο Μπακασέτα, που σκόραρε και στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ελλάδα – Κύπρος (21:45): Αντίθετα με την Ελλάδα, η Κύπρος μόνο θετικό ξεκίνημα δεν έχει κάνει σε αυτό το Nations League. Δύο εντός έδρας ματς, μόλις ένας βαθμός για τους Κύπριος. Ήττα με 0-3 από το Κόσοβο, ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Βόρεια Ιρλανδία. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει έως τώρα σε δύο 90λεπτα, κάτι που θέλει να κάνει για πρώτη φορά στο Πανθεσσαλικό όπου και θα γίνει το παιχνίδι. Η Ελλάδα θα έχει και τη στήριξη του κόσμου, αφού η προπώληση μέχρι και το πρωί της Τετάρτης είχε ξεπεράσει τα 15.000 εισιτήρια.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πέντε σερί νίκες μετράει η Ελλάδα απέναντι στην Κύπρο, θέλει να τις κάνει έξι και να κάνει ακόμα ένα βήμα πρωτιάς. Αν θα το πετύχει; Αυτό είναι το φυσιολογικό, όμως δεν θα πάμε σε «άσο» με απόδοση κοντά στο 1.20. Θα ποντάρουμε στη φόρα που έχει η Εθνική μας, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να κάνει ότι σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο. Να κερδίζει από ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό στο 1.80 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι να παίξω σήμερα;

Πορτογαλία – Τσεχία (21:45): Όπως έχουν τα δεδομένα μετά από δύο αγώνες, είναι το ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Πορτογαλία και Τσεχία από 4 βαθμούς, Ισπανία 2, Ελβετία χωρίς πόντο. Στο στοίχημα, πάντως, η ομάδα του Σάντος δίνεται ως το μεγάλο φαβορί, με τον «άσο» να δίνεται γύρω στο 1.40. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν στο Euro 2012, με την Πορτογαλία να κερδίζει 1-0 με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! Φοβερό!

Μετά το 1-1 στην πρεμιέρα εκτός με την Ισπανία, σε ένα ισορροπημένο ματς, η Πορτογαλία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ελβετία. Τη διέλυσε με 4-0, με το σκορ να είναι 3-0 στο 39’ με δύο γκολ του Ρονάλντο. Και ξέρει πως με νίκη εδώ, κάνει καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση. Επόμενο παιχνίδι της είναι με την Ελβετία εκτός (12/6).

Η Τσεχία, χωρίς να είναι καλύτερη, νίκησε 2-1 την Ελβετία στην πρεμιέρα των ομίλων. Και με την Ισπανία προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) στο 90’ από τον Ίνιγκο Μαρτίνεζ. Σίγουρα «πόνεσε» αυτό, μιας και ήταν προ των πυλών μίας πολύ μεγάλης επιτυχίας. Δεν κερδίζεις κάθε μέρα τους Ισπανούς. Συν το ότι θα απομακρυνόταν οριστικά από το ενδεχόμενο της 4ης θέσης.

Μάθε τι είναι το Cash Out στο στοίχημα

Πορτογαλία – Τσεχία (21:45): Δεν είναι απίθανο να έχει αρκετά γκολ το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα ποντάρουμε να έχει ένα. Ένα νωρίς, για την ακρίβεια. Πάμε στοίχημα με το Γκολ πριν το 27’, στο 1.83 (bet365). Σε καλή κατάσταση δείχνει η Πορτογαλία, περιμένουμε να μπει δυνατά. Στην τελική, ας έρθει 1-0 (ή 0-1), με ένα γκολ στο χρονικό περιθώριο που έχουμε θέσει.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ