Από νωρίς για τα γκολ

Από νωρίς για τα γκολ

Επιλογές από τη Λατινική Αμερική.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

Άρσεναλ Σαραντί – Εστουδιάντες (23:00): Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Άρσεναλ Σαραντί σε αυτόν τον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Καλά, όχι ότι η Εστουδιάντες «φυσάει». Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για το στοίχημα, δεδομένο είναι αυτό. Στο 7-6-5 βρίσκουμε την παράδοση των τελευταίων ετών, έτσι για την ιστορία. Επίσης, τα τελευταία τους παιχνίδια έχουν αρκετά γκολ. Στα τέλη Φεβρουαρίου, η γηπεδούχος Εστουδιάντες επικράτησε με 3-2. Επίσης, στο αντίστοιχο περσινό ματς, η Εστουδιάντες θριάμβευσε με 5-0!

Νικ Καλάθης: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του – Αποδόσεις

Είπαμε, δεν έχει μπει καλά η Άρσεναλ Σαραντί. Ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπόκα Τζούνιορς και ακολούθησαν 4 σερί ισοπαλίες. 0-0 με Μπάνφιλντ3-3 εκτός με Σαν Λορέντζο, 1-1 με Ταγέρες, 1-1 εκτός με Αρχεντίνος Τζούνιορς. Σε αυτό το τελευταίο ματς, πάντως, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή. Ναι μεν είχε κι εκείνη τις στιγμές της, αλλά δέχτηκε διψήφιο αριθμών τελικών εντός εστίας και θα πρέπει να κάνει ένα… άγαλμα στον Μεδίνα, τον τερματοφύλακά της. Για την ιστορία, ήταν κακή και κολλημένη στα «Χ» (8 σε 14 ματς) και στον πρώτο γύρο.

Η Εστουδιάντες, από την άλλη, είναι λογικό να σκέφτεται πιο πολύ τη Φορταλέζα, για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στον πρώτο αγώνα, στην Βραζιλία, πήρε 1-1 σε έναν ισορροπημένο αγώνα και σε λίγες μέρες (8/7) την υποδέχεται στην Αργεντινή για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδας της Λατινικής Αμερικής. Καταλαβαίνετε ότι το πρωτάθλημα μπορεί να πάει λίγο πίσω, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει μπει και τόσο καλά. Μετράει, για την ακρίβεια, 7 βαθμούς σε 5 αγώνες με 2-1-2 και 5-6 τέρματα.

Ποιες είναι οι αποδόσεις για τη μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ

Άρσεναλ Σαραντί – Εστουδιάντες (23:00): Θεωρώ ότι η Εστουδιάντες ρίχνει όλο το βάρος στον δεύτερο αγώνα με τη Φορταλέζα, αλλά ίσως να παίξει με αρκετές αλλαγές εδώ. Θα ήταν ωραίος ένα συνδυασμός 1Χ και Over 1,5 γκολ, αλλά θα παίξω άλλη μπάλα. Πάμε στοίχημα με το Πρώτο γκολ πριν το 33’, στο 1.83 (bet365).

Νιούελς Ολντ Μπόις – Πατρονάτο (01:00): Για την 6η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Estadio Marcelo Bielsa’. Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Νιούελς Ολντ Μπόις στη διοργάνωση. Πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα της Εστουδιάντες, συμπλήρωσε τρια συνεχόμενα τρίπονα και τέσσερα συνολικά στα πέντε ματς που έχει δώσει. Μοναδική απώλεια βαθμών, αυτή στο 0-0 εντός με την Σαν Λορέντσο. Με γκολ 6-1 και 13 βαθμούς είναι στη 2η θέση, στο -1 απο την πρωτοπόρο Χιμνάσια Λα Πλάτα αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Κάστρο, Μέντες και Πέρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβουν.

Bundesliga Μακροχρόνια: Αυτές είναι οι αποδόσεις

Το παλεύει η Πατρονάτο. Μπορεί να υπολείπεται ποιότητας για τις ανάγκες της κατηγορίας, διαθέτει όμως πείσμα και αγωνιστικό τσαμπουκά. Το απέδειξε κόντρα στην Ιντεπεντιέντε, όταν έπαιξε με αριθμητικό χάντικαπ περισσότερο από 75 λεπτά αλλά επικράτησε 3-1! Δύσκολα θα πετύχει κάτι σημαντικό στη σεζόν, αλλά μπορεί να κάνει ζημιές. Ανήκει σε ένα γκρουπ επτά ομάδων με 7 βαθμούς και καταλαμβάνει την 14η θέση για την ώρα. Στις 2Ν-1Ι-2Η το ρεκόρ της, με γκολ 6-7. Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών ενόψει της αναμέτρησης στο ‘Estadio Marcelo Bielsa’.

Νιούελς Ολντ Μπόις – Πατρονάτο (01:00): Υπομονή, αποτελεσματικότητα, συγκέντρωση και ξεκάθαρη αγωνιστική στόχευση είναι τα στοιχεία που διακρίνουν τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Δεν εκβιάζει καταστάσεις, διατηρεί τη συνοχή των γραμμών της και καρτερικά ψάχνει τις στιγμές της. Δεν δημιουργεί με μεγάλη συχνότητα αλλά κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Και ανασταλτικά είναι πολύ αξιόπιστη. Η Πατρονάτο παίζει κυρίως πίσω από τη μπάλα. Προσπαθεί να είναι καλά οργανωμένη αμυντικά, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Ψάχνει τους χώρους και την κόντρα, όπου για την ώρα αποδεικνύεται ικανή. Στηρίζεται στο σύνολο, αφού ατομικά λίγοι παίκτες ξεχωρίζουν.

Ligue 1 Μακροχόνια: Αυτές είναι οι αποδόσεις

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το ματς για το φαβορί, καθώς η Πατρονάτο είναι σκληροτράχηλη και ‘ύπουλη’ ομάδα. Όμως η Νιούελς δεν παρασύρεται, ούτε υποτιμά τους αντιπάλους της. Μεθοδικά περιμένει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει και δεν ρισκάρει άσκοπα. Έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη και θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ στο 2.10 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ