Το «παιδί» του Ότο και μια… Μίντιλαντ στο «πιάτο»

Το «παιδί» του Ότο και μια… Μίντιλαντ στο «πιάτο»

Με πρεμιέρες ασχολείται ο Καμένος γιατί… έτσι του αρέσει!

Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο απλός λαός που η εξοχότητα μου καταδέχεται να συναναστρέφεται μαζί του για να αφουγκράζεται (σ.σ. σαρώνω…) την καθημερινότητα, την απλότητα, την ταπεινότητα.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση

Αφήνω όμως το παρασύνθημα και μπαίνω στο σύνθημα. Γυναίκα, μπικίνι, τραγικό που έλεγε και ο γίγαντας ΘΒ και σε ελεύθερη στοιχηματική μετάφραση αλά Αλέ… ποιο Κόνφερενς μωρέ και πράσινα άλογα;

Με τις παμπ, καφενεία και λοιπές μπυραρίες-ταβερνεία που πήγα και έμπλεξα ολάκερος Καμένος με το όνομα και είδα την ταπεινή αλλά πάντα αγαπητή Σέριφ από το αξέχαστο Κισινάου να με δικαιώνει και τους βορειο-ξινο-ευρωπαϊους να παλεύουν με τα Φερόε και τις Ισλανδίες για να προκριθούν. Ρε ουστ, που έλεγε και ο ανεπανάληπτος Παπαγιαννόπουλος για να διατηρήσω ένα επίπεδο στην κουβέντα μας.

Ο Καμένος κάνει την αυτοκριτική του και προχωρά αγέρωχος προς την δόξα. Ασχολείται με πρεμιέρες και καταστάσεις πιο νορμάλ, για να το πω κάπως κομψά.

Βουρ στον πατσά λοιπόν (σ.σ. βουτιά στον λαουτζίκο) και πιάσε μια Μίντιλαντ στον άσο για αρχή. Οι Δανοί που ήθελαν να μας πάρουν την φετούλα μας αλλά τελικά παίρνουν… την αγάπη μας, ξεκινάνε να παίζουν μπαλίτσα. Το πρωτάθλημα τους έχει σέντρα με την δεύτερη πέρσι Μίντιλαντ να υποδέχεται την Ράντερς. «Φτωχός» πλην τίμιος ο άσος ξεκινάει από 1.50 και ανεβαίνει λιγάκι αλλά για αρχή για μένα είναι ναι, που λένε και στα ριάλιτις που είναι δεδομένο πως σύντομα θα με δείτε να πρωταγωνιστώ. Με το κορμί που έχω είμαι για σορβάιβορ και πάνω αλλά δεν θέλω να κομπλάρω κανένα, για αυτό επιστρέφω στο «ζουμί». Θα μπορούσα μάλιστα από αυτό το ματσάκιον της Δανίας να πάρω και το οβεράκι, έτσι πάνω στην τρέλα μου που πληρώνει λίγο καλύτερα και να του ανεβάσω την απόδοση σε συνδυασμό με τον άσο, combo δηλαδη γατάκια…

Αφήνω την Δανία και κατεβαίνω λιγουλάκι παρακάτω στον χάρτη της Ευρώπης. Τα «παδιά» του Ότο, η τιμημένη Καιζερσλάουτερν που στα τέλη του 20ου αιώνα είδε τον Ρεχάγκελ να την παίρνει από το χεράκι και από την βου κατηγορία και να την κάνει με το… καλημέρα πρωταθλήτρια Γερμανίας, υποδέχεται το Ανόβερο στην πρεμιέρα της ΤΣΣΣΣΣβάντε λιγκααααα.

Τι σχέση έχει η τότε Καιζερσλάουτερν του Ότο με αυτή που θα παίξει απόψε; Όση σχέση έχει η τιμή της βενζίνης του τότε με το τώρα ένα πράγμα για να γίνω επίκαιρος και καυστικός…

Ποια Καιζερσλάουτερν μωρέ και το ποντάρισμα μας πάει στο τίμιο Ανόβερο που μας διπλασιάζει τα λεφτά ακόμη και με διπλό DNB (σ.σ. δεν παίζει η ισοπαλία ελληνιστή). Ακόμη και το ξερό το διπλάκι αξίζει, αν θέτε κιόλας παίξτε μόνο γκολ με το όβερ 1,5 των φιλοξενούμενων.
Άντε και καλό βόλι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ