Προκύπτουν ευκαιρίες από Νορβηγία

Προκύπτουν ευκαιρίες από Νορβηγία

Το Όλεσουντ - Ρόζενμποργκ προσφέρεται για δυνατό ποντάρισμα

Ευκαιρίες για ποντάρισμα προκύπτουν με τους αγώνες στο κουπονι στοιχημα της Κυριακής (17/07). Το στοιχηματικό μας ταξίδι μας πάει στην ανώτερη κατηγορία της Νορβηγίας σήμερα.

14η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Ρόσενμποργκ δεν έχει υποστεί ήττα από την Όλεσουντ στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΟΛΕΣΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σάντεφιορντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 4’ ο Χόκενσταντ σκόραρε για το 1-0 και στο 39’ ο Νένας ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 49’ ο Τσαναντίγια σκόραρε για το 1-2 των φιλοξενούμενων, όμως στο 65’ ο Οφκίρ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Όλεσουντ έχει δείξει ότι είναι δύσκολος αντίπαλος για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο που αποδίδει συνήθως κοντά στις δυνατότητές του. Η ομάδα του Νίλσεν προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Σάντεφιορντ (2-2) και έμεινε για δεύτερη αγωνιστική αήττητη. Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια. “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό σημείο μετά από δύο καλά ματς, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ανάπτυξη της ομάδας”, δήλωσε ο αμυντικός Σέρμπεσιτς που άφησε τη Ρόσενμποργκ για την Όλεσουντ στην αρχή της σεζόν. Εκτός οι Σέγκμπεργκ και Φρέντρικ Χάουγκεν.

Όλεσουντ Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 4/6 ματς εντός έδρας

ΡΟΣΕΝΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 εντός έδρας, εναντίον της Γερβ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 16’ ο Σρότερ σκόραρε για το 0-1, όμως στο 20’ και στο 45+2’ ο Ρότζερς έκανε την ανατροπή από το ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Στο 61’ και πάλι ο Ρότζερς το 3-1, ενώ στο 73’ ο Φουρτάδο με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ρόσενμποργκ δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, η πορεία της είναι ανοδική και τα αποτελέσματά της θετικά. Προέρχεται από τη νίκη επί της Γερβ (3-2) εντός έδρας, σ’ ένα ματς που δυσκολεύτηκε, αλλά είχε ως πρωταγωνιστή τον αμυντικό Ρότζερς ο οποίος σημείωσε… χατ-τρικ! Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια στο πλαίσιο της Eliteserien. Πλήγμα ο τραυματισμός του επιθετικού Βέκια, ενώ παραμένει εκτός δράσης ο Νόα Χολμ. Εξέτισαν οι Περέιρα και Χένρικσεν.

Ρόσενμποργκ Στατιστικά

*7/10 ματς τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 5/6 παιχνίδια εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ρόσενμποργκ έχει ποιότητα, όμως δεν έχει παρουσιάσει ακόμα αυτή τη σιγουριά ότι θα περάσει από την έδρα μιας καλής ομάδας όπως η Όλεσουντ. Οι γηπεδούχοι θα βρουν τρόπο να φτιάξουν φάσεις και αναμένεται το σκορ να είναι υψηλό. Ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.77.

Η ανάλυση του ματς και όλων των σημερινών παιχνιδιών εδώ:

https://www.betarades.gr/aalesoynt-fk-rozenmporgk/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ