Επιστροφή με… κούπα

Επιστροφή με… κούπα

Στο Βέλγιο και τον τελικό του Σούπερ Καπ ο Καμένος…

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω σκέφτηκα ο ταλαίπωρος βλέποντας τα ματσάκια μας να στραβώνουν εξοργιστικά, ειδικά την Μίντιλαντ, αλλά μετά σκέφτηκα να ηρεμήσω και ηρέμησα.

Μου πήρε μια μέρα, καθότι ως γνωστόν με νεύρα και τσαντίλα δεν παίζουν στοίχημα γιατί αν το κάνεις 90% θα πληρώσεις διπλά τα σπασμένα, και πλέον επιστρέφω δριμύτερος. Χωρίς να σας κουράσω με πολλά – πολλά θα ρίξω κατευθείαν την επιλογή μου για να προχωρήσετε στο παρασύνθημα.

Με τας Ευρώπας να παίζουν μπάλα και πάλι σοβαρά καθώς τα πρώτα πρωταθλήματα ξεκίνησαν ενώ μεσοβδόμαδα έχουμε κανονικά προκριματικά και όχι μπυραρίες εναντίον ψαράδικων, ρίχνω σήμερα την προσοχή μου στο Βέλγιο.

Και το πανέμορφο Μπριζ! Όσοι δεν έχετε πάει να βρείτε ένα δάνειο, μοιράζουν πλέον απλόχερα οι τράπεζες ειδικά αν δεν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου, και πηγαίνετε. Θα πάθετε πλάκα! Παίζει να είναι στο top 5 των ωραιότερων πόλεων της Ευρώπης τουλάχιστον, μπορεί και top 3 τώρα που το ξανασκέφτομαι. Όσοι δεν έχετε πάει και δεν μπορείτε να πάρετε δάνειο και ταυτόχρονα μπορείτε να πάτε μέχρι το… Λαγονήσι με την βενζίνη που αντέχετε να πληρώσετε, δείτε το «Αποστολή στο Μπριζ». Ωραία ταινία, δείχνει και την πόλη σε μεγάλο βαθμό.

Θυμάμαι όταν βρέθηκα στο Μπριζ νόμιζα πως είμαι στο Παρίσι σε μικρογραφία, με τα κανάλια, τα σοκάκια και αυτή την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία. Μεγαλεία ο Καμένος αλλά μάλλον έγινα… Δούσης ξαφνικά και ξέχασα τον βασικό μας στόχο.

Στο Μπριζ λοιπόν παίζουν τελικό σούπερ καπ η Κλαμπ Μπριζ με την Γάνδη. Ανέτοιμες και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με τους πρωταθλητές να έχουν το πάνω χέρι καθότι και καλύτερη ομάδα είναι και στην έδρα τους παίζουν. Με τον άσο να πληρώνει μέχρι και 2.10 η επιλογή στον άσο είναι… ναι! Και επειδή μιλάμε για Βέλγιο, παρότι είναι πρώτο ματς, και το αμφίσκορο και το όβερ 2,5 πιστεύω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ