ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Η Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης, στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα Βουλγαρίας, πίσω από Μπότεβ Πλόβντιβ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λουντογκόρετς. Στα φιλικά προετοιμασίας έφτασε σε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες (4-1-0), αν και το επίπεδο δυσκολίας δεν ήταν μεγάλο. Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε σέντρα και το εγχώριο πρωτάθλημα, με την ίδια να ηττάται (0-1) στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ, συντρίβοντας με 5-0, τη δεύτερη αγωνιστική, την Σπαρτάκ Βάρνα.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε εξαιρετική πορεία στο περσινό Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αφού αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, από τη γαλλική Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα, ύστερα και από τη διαδικασία των πλέι οφ, κατέκτησε τη 2η θέση, έχοντας πάντως σχεδόν 20 βαθμούς διαφορά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακός.

Χάθηκε και η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού ηττήθηκε στον τελικό του θεσμού (0-1) από τον Παναθηναϊκό. Στην Ολλανδία έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με το σύνολο του Λουτσέσκου να επικρατεί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς (4-0), Σταντάρ Λιέγης (1-0), ενώ μεσολάβησε μια ήττα από τη Χρόνινχεν (1-2) και η ισοπαλία (2-2) με την Άλκμααρ. Υπάρχουν βλέψεις για καλή πορεία στην προκριματική φάση και πρόκριση, εν τέλει, στους ομίλους.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Λέφσκι Σόφιας και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 της Πέμπτης.

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ίνγκασον: «Να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Λέφσκι πως η ομάδα έχει στο μυαλό της να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση

.Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Πέρσι είχαμε πολύ καλές στιγμές στην Ευρώπη, γράψαμε ιστορία στο σύλλογο. θέλουμε και φέτος να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Πρέπει να πάμε βήμα -βήμα, έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, έχουμε και τον επαναληπτικό έτσι να σκεφτούμε, αλλά έχοντας και στο μυαλό να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για τον νέο ΠΑΟΚ και το νέο του ρόλο ως αρχηγός:

«Είναι ακόμη νωρίς, δουλεύουμε εδώ και τέσσερις εβδομάδες, είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία, Έρχονται ακόμη ποδοσφαιριστές, έχουμε αφίξεις ακόμη, ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν, να μεγαλώσουμε μαζί. Ίσως η ενέργεια να είναι παραπάνω σε ένταση σε σχέση με πέρσι, φαίνεται και από τα φιλικά αυτό. Θα πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε μαζί, δεν θα παρουσιαστούμε αύριο παίζοντας το πιο φανταστικό ποδόσφαιρο μας, αλλά θα μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Λέφσκι:

«Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα, πάντα τα εκτός έδρας είναι δύσκολα, έτσι και με τη Λέφσκι, θα είναι δύσκολο, θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, να μην ξεχνάμε τι έγινε και στην αρχή πέρσι στην Ιρλανδία με εμάς. Θα πρέπει να παλέψουμε, η Λέφσκι στηρίζεται σε δυνατό παιχνίδι και στα φυσικά προσόντα των παικτών της. Είναι μια ομάδα που δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και άρα έχει βρει ρυθμό».

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ