Διπλασιασμός στο Βέλγιο

Διπλασιασμός στο Βέλγιο

Το πρωτάθλημα Βελγίου βγήκε στη σέντρα και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση του “Stayen” ανάμεσα στη Σεντ Τρούιντεν και την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ.

Το πρωτάθλημα Βελγίου βγήκε στη σέντρα και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση του “Stayen” ανάμεσα στη Σεντ Τρούιντεν και την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

1η αγωνιστική

*Μετρούν 2/4 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έχουν σημειωθεί 4 νίκες φιλοξενούμενου σε ισάριθμα παιχνίδια ανάμεσά τους, σε επίπεδο Jupiler League.

ΣΙΝΤ-ΤΡΑΪΝΤΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 από τη Σερένγκ, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Στο 19’ ο Μουαντιλμάτζι σκόραρε για το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 42’ έκανε το 0-2 και διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σιντ-Τράιντεν έρχεται από μια καλή σεζόν, ιδίως στο φινάλε της έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ Ευρώπης. Έκανε σημαντικές νίκες, έφτασε να τερματίσει ένατη χάνοντας εν τέλει την ισοβαθμία από τη Γκενκ και ήταν στο -3 από την έκτη θέση και τη Σαρλερουά. Ο Μπερντ Χόλερμπαχ παραμένει στην τεχνική ηγεσία αφού κέρδισε το στοίχημα και έχει τη στήριξη της διοίκησης για να ξεκινήσει τη δεύτερη χρονιά του στα “Καναρίνια”.

Όσον αφορά το μεταγραφικό πάρε-δώσε, έφυγαν αρκετοί παίκτες, κυρίως δανεικοί της περσινής σεζόν, όπως οι Κλάους, Πιούς, Λαβαλέ, Ράιτς, Ρούσο. Απώλεια ο Ταϊτσί Χάρα που επέστρεψε στην Αλαβές. Πούλησε αντί 3 εκ. ευρώ τον μπακ Κακάτσε στην Έμπολι. Σπουδαία κίνηση η απόκτηση του φορ Μπρουνό με τη μορφή δανεισμού από τη Γάνδη. Καλή προσθήκη και ο μέσος Μπόγια από την Άντβερπ. Στα αγωνιστικά για την πρεμιέρα, δεν υπολογίζονται οι Στέπε, Ντε Ρίντερ και Φαν Ντέσελ λόγω τραυματισμών.

Σιντ-Τράιντεν Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-4 εναντίον της Φέγενορντ, σε φιλικό παιχνίδι. Στο 50’ ο Νιούκοοπ σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 60+5’ ο Έκερτ έκανε το 0-2. Στο δεύτερο 60λεπτο του αγώνα, ο Σάικς έκανε το 0-3 στο 101’ και ο Ζιανί στο 119’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της, η οποία λίγο έλειψε να φέρει το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου ένα χρόνο μετά την άνοδό της στη Jupiler League. Υπό τις οδηγίες του Φελίς Μαζού, η Ουνιόν τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν είχε απαντήσεις στα ματς με την Κλαμπ Μπριζ, από την οποία έχασε τρεις φορές συνολικά και πήρε μια ισοπαλία.

Ο Μαζού επέλεξε την Άντερλεχτ για τη νέα σεζόν και στη θέση του αναλαμβάνει ο 40χρονος Κάρελ Χέραρτς. Πρώτη του δουλειά ως head coach μετά από τρία χρόνια ως βοηθός στην Ουνιόν. Πουλήθηκε αντί 5.5 εκ. ευρώ στην Κλαμπ Μπριζ ο μέσος Νίλσεν, απώλεια φυσικά αποτελεί η φυγή του πρώτου σκόρερ της λίγκας Ντενίζ Ούνταβ. Αγόρασε τον Αμανί από τη Σαρλερουά, πήρε δανεικό τον εξτρέμ Αντινγκρά από τη Μπράιτον. Εκτός οι Ματσίντα, Ζιανί.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*3/5 φιλικά παιχνίδια με goal/goal

*3/5 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ τους οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με την Ουνιόν που έχασε δύο καθοριστικούς παίκτες της περσινής επιτυχίας. Ο Μαζού έφυγε, ανέλαβε ο βοηθός του επομένως δε θα διαφοροποιηθεί η φιλοσοφία της ομάδας. Η παράδοση “λέει”… δεξιά και δε θα την αγνοήσουμε. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.00.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/sent-troyinten-oynion-sent-gkiloyaz/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ