Ξεχωρίζει η «μάχη» στην Αυστρία

Ξεχωρίζει η «μάχη» στην Αυστρία

Προγνωστικό από την αναμέτρηση Βόλφσμπεργκερ - Στουρμ Γκρατς από τους Betarades.gr

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου (23/07) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό από την αναμέτρηση Βόλφσμπεργκερ – Στουρμ Γκρατς, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Αυστρίας.

*1η αγωνιστική.

*Χωρίς νίκη ο εκάστοτε γηπεδούχος στα τελευταία οκτώ ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα εφτά έληξαν με διπλό!

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 4-1 επί της Κουχλ για το Κύπελλο. Στο 0-2 το σκορ στο 14’, στο 33’ το 1-2, στο δεύτερο μέρος άλλα δύο γκολ για τη Βόλφσμπεργκερ.

Εξελίσσεται σε σταθερή δύναμη του αυστριακού ποδοσφαίρου, μπήκε για ακόμη μια σεζόν πέρυσι στην εξάδα, εκεί ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, περιμένει μια εκ των Γκζίρα ή Ραντνίτσκι (2-2 το πρώτο ματς στη Μάλτα). Συνεχίζει με τον κόουτς Ντουτ στην άκρη του πάγκου, καλείται να είναι έτοιμη άμεσα, καθώς η πρόκληση της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλη (παίζει το πρώτο ματς σε 10 ημέρες).

Διαφοροποιήθηκε αρκετά το ρόστερ, χάθηκαν σημαντικοί παίκτες όπως οι Κόφλερ, Βέρνιτσνικ, Σπράνγκλερ, Πέρετς και Γκιορμπελίτζε, συνολικά αποχώρησαν 10 ποδοσφαιριστές. Μέχρι στιγμής οι προσθήκες είναι οκτώ, ξεχωρίζουν οι Όμιτς (μέσος, δανεικός από Γιουβέντους U19), Πιεσίνγκερ (στόπερ, Ράντερς), Κερσμπάουμερ (μέσος, Χαϊντενχάιμ) και Μπαλό (εξτρέμ, από Τσέλσι U23). Στην ομάδα από φέτος και ο επιθετικός Βέργος, που έρχεται από καλή χρονιά στον Παναιτωλικό. Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Βόλφσμπεργκερ, οι δύο φιλικές με Σπάρτα Πράγας (1-0) και Ντέμπρετσεν (2-1), την περασμένη εβδομάδα δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κουχλ για το Κύπελλο.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*G/G στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 6-0 επί της Ρόδις για το Κύπελλο. Στο 0-4 το ημίχρονο, ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Επέστρεψε στη «βιτρίνα» του αυστριακού ποδοσφαίρου την περσινή σεζόν, προσπάθησε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το φινάλε, ωστόσο περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η σεζόν, καθώς έδειξε ότι έχει βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας, που ίσως κατορθώσει να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στην πανίσχυρη Σάλτσμπουργκ. Εξασφάλισε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί περιμένει μια εκ των Ντιναμό Κιέβου ή Φενέρμπαχτσε.

Συνεχίζει με τον κόουτς Ίλτσερ στην άκρη του πάγκου, το ρόστερ ενισχύθηκε με τους Χόρβατ (μέσος, Μούρα), Ντεμάκου (μέσος, Αούστρια Βιέννης), Σνεγκ (αρ. μπακ, Βενέτσια) και Ορός (στόπερ, Φίτεσε), σημαντικές οι απώλειες των Κούεν (Ατρόμητος) και Γιέγκερ (Άλταχ). Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά και το πρώτο ματς Κυπέλλου, ήταν αήττητη σ’ όλα, με ρεκόρ 5-3-0! Την περασμένη εβδομάδα διέλυσε 6-0 τη Ρόδις για το Κύπελλο, ωστόσο είδε τον επιθετικό Γιάντσερ να τραυματίζεται και μάλλον να χάνει αρκετές εβδομάδες.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 3/5 τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι, κάτι που φαίνεται και απ’ τις αποδόσεις. Η Βόλφσμπεργκερ έχασε αρκετούς παίκτες, έχει αλλαγές και αυτό χρειάζεται χρόνο. Η Στουρμ Γκρατς κράτησε το μεγαλύτερο κομμάτι του «κορμού» της, έρχεται από καλή σεζόν, ήταν εξαιρετική στην προετοιμασία, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/bolfsmpergker-stoyrm-gkrats/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ