Τα… λεφτά είναι στο Κύπελλο Γερμανίας

Τα… λεφτά είναι στο Κύπελλο Γερμανίας

Ο Βασίλης Μοιρώτσος προτείνει δυάδα από τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Γερμανίας

«Φτωχή» στοιχηματικά μέρα, αλλά θα… αποζημιωθούμε το επόμενο τριήμερο που θα υπάρχει δράση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και σίγουρα θα βρούμε ευκαιρίες και επιλογές για να πάμε στο ταμείο. Σήμερα, Δευτέρα, το… μενού έχει Κύπελλο Γερμανίας, θεσμός που μας κράτησε συντροφιά είναι η αλήθεια το τελευταίο τριήμερο.

Πολλά παιχνίδια, αρκετά γκολ από τα φαβορί αλλά και εκπλήξεις. Για παράδειγμα η Λεβερκούζεν είπε αντίο στον θεσμό αφού έχασε από την Ελβερσμπεργκ με 4-3. Είχαμε και αποτελέσματα όπως το 10-0 της Πάντερμποντ κόντρα στην Εινχέιτ ή το 9-1 της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Ομπεράχερν.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Όταν, μετά το πατατράκ, στέκεσαι με τα χέρια σταυρωμένα…

Δύο επιλογές θα πάρουμε από τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Γερμανίας. Η πρώτη στο Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ και η δεύτερη στο Μαγδεμβούργο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας η Ίνγκολσταντ, στη δεύτερη η Ντάρμσταντ που πέρσι ήταν μία από τις ομάδες που διεκδίκησαν την άνοδο στην Bundesliga. Αυτός θα είναι και ο φετινός της στόχος. Δεν ξέρω κατά πόσο θα… ενδιαφερθεί για το Κύπελλο, πιθανόν να προχωρήσει σε rotation. Δεν θα πάμε σε σημείο, αλλά στα γκολ και μια καλή επιλογή είναι το Goal/Goal και over 2,5 γκολ συνολικά που το συναντάμε σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Αντίθετα, σε σημείο θα πάμε στο άλλο ματς που θα επιλέξουμε. Η Άιντραχτ ναι μεν έχει μπροστά της το ματς της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με την Μπάγερν και αμέσως μετά το Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που πρέπει και μπορεί να στοχεύσει.

Ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στο Μαηδεμβούργο, θα την εμπιστευτούμε στο «διπλό» σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ σε απόδοση πολύ μεγάλη που έχει αξία.

Η πρόταση:

Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ: Goal/Goal και Over 2,5 (2.00)
Μαγδεμβούργο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2 και over 2,5 (2.30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ