To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε Γαλλία και Formula 1

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε Γαλλία και Formula 1

Σε Γαλλία και Formula 1 επικεντρώνεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (21:00): Το 11ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της διεκδικεί η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, το 3ο διεκδικεί η Κυπελλούχος Ναντ. Στο στοίχημα προφανώς και υπάρχει φαβορί, με τον «άσο» να δίνεται στο 1.33 και το «διπλό» στο 8.50. Πέρσι, η Λιλ «έσπασε» το σερί με τις 8 διαδοχικές κατακτήσεις του τροπαίου από την Παρί. Η τελευταία κατάκτηση της Λιλ είναι το μακρινό 2002.

Με νέο προπονητή ξεκινάει τη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Και χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της. Παραμένει θέμα τι θα γίνει με τον Νεϊμάρ, αλλά για την ώρα όλα δείχνουν ότι συνεχίζει κανονικά. Εκτός τελικού ο Εμπαπέ, όπως και ο Ντράξλερ και ο Πεμπελέ. Πέρσι έχασε το τρόπαιο από τη Λιλ, φέτος θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Θα είναι σημαντικό να δείξει πράγματα με τον καινούργιο προπονητή της.

Διαβάστε επίσης: «Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπίλιτς»

Η Ναντ έκανε πέρσι μία πολύ καλή πορεία και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου επί της Νις. Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή για 2η σεζόν, τον Αντουάν Κομπουαρέ. Θα μπορέσει να επαναλάβει ό,τι και πέρσι στο πρωτάθλημα που ήταν πολύ ανταγωνιστική; Δύσκολο είναι, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Έκανε δυνατή κίνηση με τον Μούσα Σισοκό στα χαφ. Ο Τραορέ δίνεται εκτός.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (21:00): Δεν παίζει ο Εμπαπέ, όπως προαναφέραμε, αλλά προφανώς και έχει πολύ μεγάλη ποιότητα η Παρί για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Θα ποντάρω στο ότι μπορεί να το κάνει εύκολα. Πάμε στοίχημα με 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 1.90 (bet365).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Αντβέρπ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (22:00): Μπορεί να αγχώθηκε απέναντι στην Ντρίτα, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, αλλά τελικά η Αντβέρπ καθάρισε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Με το υπέρ της 2-0 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη τη Λίλεστρομ από τη Νορβηγία. Ξεκίνησε με το δεξί και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Μέχελεν με 2-0.

Αν μη τι άλλο δείχνει πως βρίσκεται σε ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο. Με τη Ζούλτε να ξεκινάει επίσης θετικά τη νέα σεζόν με το 2-0 απέναντι στη Σερένγκ στην έδρα της. Πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα για τους φιλοξενούμενους, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να είναι και πάλι σε εκείνες που θα μπουν στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα.

Στοίχημα Φόρμουλα 1 Ουγγαρία

Αντβέρπ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (22:00): Η Ζούλτε είναι ομάδα που συνηθίζει να βάζει δύσκολα στην Αντβέρπ. Δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια μαζί της έχει. Και η ήττα της πέρσι στη συγκεκριμένη έδρα ήρθε δύσκολα με το τελικό 1-0. Χαμηλά ο άσος, μόλις στο 1.38, είναι αλήθεια πως δεν έχει αξία σε τέτοια απόδοση που τον συναντάμε. Δείχνει πάντως πως οι γηπεδούχοι είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, κάτι που δεν μας βρίσκει αντίθετους.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Χαμηλά και οι αποδόσεις στα γκολ. Το over 2,5 είναι στο 1.64, θα πάμε σε bet builder για να βρούμε μια καλή απόδοση από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με δεδομένο πως για την Αντβέρπ ακολουθεί παιχνίδι ευρωπαϊκό, δύσκολα θα τη δούμε να έχει σε όλο το ματς το πόδι πατημένο στο γκάζι. Θα πάμε στοίχημα με άσο και under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.23 (Pamestoixima).

Πρώτοι σκόρερ ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – Αποδόσεις
Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ