Έρχονται με… φόρα

Έρχονται με… φόρα

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων με τις πρεμιέρες σε La Liga και Serie A!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων με τις πρεμιέρες σε La Liga και Serie A!

Μίλαν – Ουντινέζε (19:30): Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Μίλαν στα τελευταία της φιλικά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, που μπαίνει στη φετινή Serie A με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα της, έβαλε έξι γκολ στη Βιτσέντζε, δύο στη Μαργέιγ και πέντε στη Βολφσμπέργκερ. Και συνολικά είχε τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε φιλικά προετοιμασίας.

Πήρε τον Φλορέντσι από τη Ρόμα και τον Οριγκί που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, αλλά τα πολλά λεφτά τα έδωσε στην Μπριζ. Για να πάρει τον μόλις 21 ετών Τσαρλς Ντε Κέιτελαρε, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Δίνοντας 32 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Πήρε 12 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Χάουγκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έφυγε ως ελεύθερος ο Καστιγιέχο για τη Βαλένθια, υπήρξαν και άλλες προσθαφαιρέσεις που δεν αλλάζουν πολλά στο προφίλ της πρωταθλήτριας.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα La Liga                                                            

Μίλαν – Ουντινέζε (19:30): Επενδύσεις έκανε και η Ουντινέζε, η οποία έως σήμερα έχει δώσει κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της. Με τη διαφορά πως έχει βάλει στα ταμεία της πολλά περισσότερα. Μόνο ο Μολίνα πουλήθηκε 20 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο, άλλα τρία εκατομμύρια δόθηκε ο Μαμαντού Κουλιμπαλί στη Σαλερνιτάνα, ενώ 2,7 εκατομμύρια έδωσε η Μπρέσια για τον Μπάγιτς. Έχει ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, το ματς Κυπέλλου με την Φεραλπισάλο, στο οποίο επικράτησε 2-1 και προκρίθηκε.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Τις βάζει δύσκολα η Ουντινέζε της Μίλαν. Τρεις σερί ισοπαλίες με 1-1 στα τρία τελευταία παιχνίδια. Τα δύο απ’ αυτά στο Μιλάνο, όπου αγωνίζεται και τώρα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Πάντα οι πρεμιέρες είναι ιδιαίτερες για όλους, το ίδιο θα είναι και για τη Μίλαν. Αλλά η εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια ήταν τέτοια που έχει αξία να πάμε προς το μέρος της και να την εμπιστευτούμε στο πρώτο της παιχνίδι, που είναι στην έδρα της. Πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο (22:00): Πέρσι τέτοιο καιρό; Η Μπαρτσελόνα ήταν βυθισμένη στα προβλήματα. Στα ερωτηματικά. Στο αν θα υπάρχει αύριο για τον σύλλογο, που ήταν πνιγμένος στα χρέη, είχε χάσει τον Μέσι και δεν γνώριζε τι ακριβώς… ξημερώνει. Φέτος; Η σεζόν ξεκινάει με πολύ διαφορετική ψυχολογία, με άλλη προοπτική και με την Μπάρτσα να είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Ραφίνια, Κεσί, Κρίστενσεν έφτασαν στο «Καμπ Νου», με την Μπαρτσελόνα να μην έχει ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις της. Το θέμα του Μπερνάρντο Σίλβα άλλωστε παραμένει ορθάνοιχτο. Ανανέωσε τον Ντεμπελέ, που είναι σαν… μεταγραφή, μένει ο Πικέ, προσπαθεί να απαλλαγεί από Ντε Γιονγκ, Ομπαμεγιάνγκ και Ντεπάι. Και όλα δείχνουν πως θα το κάνει. Γενικά ο Τσάβι θα έχει ένα ρόστερ που θα του επιτρέψει να αναγεννήσει την Μπαρτσελόνα και φυσικά να την κάνει ξανά διεκδικήτρια του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Επαναφέροντάς την και στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο (22:00): Ο κόσμος είναι δίπλα σε όλη αυτή τη νέα προσπάθεια και στην πρεμιέρα απέναντι στη Βαγιεκάνο το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Εδώ γέμισε στα φιλικά, όπου η Μπαρτσελόνα έδειξε τις διαθέσεις της. Έξι φιλικά παιχνίδια έδωσαν οι Καταλανοί, τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός τους. Με τελευταίο την… παράσταση απέναντι στην Πούμας. Τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, 6-0 τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τσάβι.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Βαγιεκάνο είχε κάνει τη ζημιά πέρσι. Δύο νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 1-0. Αλλά η περσινή Μπαρτσελόνα, κυρίως μέχρι να έρθει ο Τσάβι, ήταν η… χαρά του κάθε πικραμένου. Φέτος θα είναι διαφορετικά. Και θέλει να το δείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Θα πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό και over 2,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.05  (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ