Θα γίνει όπως πέρυσι;

Θα γίνει όπως πέρυσι;

Δεν πήγε καθόλου καλά το περασμένο Σάββατο από πλευράς επιλογών, αφού καμία από τις τρεις προτάσεις μου δεν επιβεβαιώθηκε.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγε καθόλου καλά το περασμένο Σάββατο από πλευράς επιλογών, αφού καμία από τις τρεις προτάσεις μου δεν επιβεβαιώθηκε. Ας ελπίσουμε με την φώτιση της Παναγίας που γιόρταζε χθες, να έχουμε καλύτερη τύχη από εδώ και πέρα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Νιούπορτ – Σάλφορντ 2@2,75

Σήμερα διεξάγονται κάποια παιχνίδια για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ, την τελευταία φάση πριν τους ομίλους. Αλλά υπάρχουν και εμβόλιμες αγωνιστικές σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα στην Αγγλία, με αυτές θα ασχοληθώ κυρίως.

Νιούπορτ – Σάλφορντ Προγνωστικά

Για δεύτερη φορά θα εμπιστευτώ την Σάλφορντ εκτός έδρας, με την ομάδα που ανήκει στην περίφημη γενιά του 92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα καλύτερα απ’ όλα τα προηγούμενα στα οποία θεωρούταν φαβορί για την άνοδο. Ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, έχει δύο νίκες, αν και στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε εκτός έφερε ισοπαλία 0-0 και χωρίς να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή για μεγάλο χρονικό διάστημα! Από την άλλη μεριά η Νιούπορτ έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στην κατηγορία, έχοντας χάσει το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε στο γήπεδό της. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά πρώτες αγωνιστικές, η πίεση που δημιουργείται στις γηπεδούχους από τον κόσμο τους, λειτουργεί πολλές φορές εις βάρος τους. Ελπίζοντας η Σάλφορντ να το εκμεταλλευτεί, θα ποντάρω πάνω της, αφού δεν θεωρώ πώς θα έπρεπε να προσφέρεται ως αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Το διπλό της Σάλφορντ στο 2,75 στην Fonbet.

Χάλιφαξ – Σάουθεντ Προγνωστικά

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Χάλιφαξ πέρυσι είχε την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας, αλλά έχασε το πρώτο παιχνίδι που είχε παίξει εντός και μάλιστα από ομάδα θεωρητικά ασθενέστερη από αυτήν. Και φέτος έχασε τον πρώτο της αγώνα εντός, από την Τορκί, αν και η εμφάνιση της ήταν πάρα πολύ καλή και άξιζε ακόμη και να κερδίσει! Εχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, με 2/2 ήττες, αλλά αντιμετωπίζει μία ακόμη αντίπαλο που δεν έχει νίκη ως τώρα, έστω και αν πήρε μία ισοπαλία, την Σάουθεντ. Ελπίζοντας να συμβεί ότι και πέρυσι, δηλαδή να πάρει μπρος η Χάλιφαξ εντός από τον δεύτερο αγώνα της εκεί, θα προτιμήσω τον άσο της Χάλιφαξ στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Νιούπορτ – Σάλφορντ (2,75 @ Fonbet)

21:45 Χάλιφαξ – Σάουθεντ 1 (2,10 @ Fonbet)

Χάλιφαξ – Σάουθεντ 1@2,10
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ