Ποια Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μωρέ; Εδώ είναι το «ζουμί»…

Ποια Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μωρέ; Εδώ είναι το «ζουμί»…

Παίζουν όλοι Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο «Καμένος» παίζει αντρικά…

Μάθανε και το ντέρμπι της Αγγλίας και μας έχουν σκοτίσει από το πρωί. ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ λέει και κάτι έγινε. Ποιο ντέρμπι μωρέ και ποια Πρέμιερ Λιγκ όταν έχει το βράδυ Αργεντινή και Βραζιλία; Σιγά μην ακολουθήσω το μπούγιο ολάκερος Καμένος.

Η αφεντιά μου δεν είναι για να πηγαίνει με τον σωρό, παίζω αντρικά και αφήνω τα amazing football και τα Αγγλάκια για τους κοινούς θνητούς. Και μπαίνω στο παρασύνθημα. Γυναίκα, μπικίνι, τραγικό που έλεγε και ο Θανάσης Βέγγος αν και στην κατάσταση που είμαστε μας αρκεί το γυναίκα, μπικίνι, ταμείο για να πάει καλά η μέρα ή η νύχτα για να ακριβολογούμε.

Αφήνω την πολυλογία και μπαίνω στο «ψητό» που τώρα που το θυμήθηκα μου άνοιξε και την όρεξη ώρα που είναι. Εστουντιάντες-Ουνιόν Σάντα Φε: 1 και ξερό ψωμί! Χωρίς σάλτσες χωρίς πολλά-πολλά σου δίνω στο πιάτο έναν άσο που η απόδοση του διπλασιάζει το ποντάρισμα που θα κάνεις. Μπορεί να μην διανύει και την καλύτερη της περίοδο η Εστουντιάντες αλλά σιγά και την… Παρί Σεν Ζερμέν που έχει να αντιμετωπίσει. Χειρότερη είναι η Ουνιον, ποντάρω και στην καυτή έδρα.

Ρασίνγκ-Σαν Λορέντζο: 1 και ξερό ψωμί vo2! Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι απέναντι σε μια προβληματική ομάδα ειδικά ανασταλτικά. Θα τον βρουν τον δρόμο να μας στείλουν ταμείο…

Έχω και βου Βραζιλίας! Αβαί-Ιντερνασιονάλ: Γκολ-Γκολ και άντε γεια! Και οι δύο ομάδες είναι ο ορισμός του αμφίσκορου και είναι απορίας άξιο πως μας το δίνουν στο 1.95! Το αρπάζω και φεύγω. Μου αρέσει και το οβεράκι. Φιλιά στο σπίτι. Byeeeee που λένε και τα Αγγλάκια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ