Καλώς τα παιδιά…

Καλώς τα παιδιά…

Είμαι χαρούμενος, γιατί κοιτώντας τα σημερινά παιχνίδια σήκωσα ψηλά τις γροθιές μου και φώναξα «καλώς τα παιδιά»!

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν σας κρύβω ότι είμαι χαρούμενος και έχω αρκετούς λόγους, να χαμογελώ. Πρώτα απ’ όλα πήγαμε ταμειάρα με 7,8 απόδοση στα προγνωστικά στοιχήματος. Ας είναι καλά ο Έντουαρντ Ντάγκσεθ (θα σας εξηγήσω στη συνέχεια…)  Είμαι χαρούμενος, γιατί κοιτώντας τα σημερινά παιχνίδια σήκωσα ψηλά τις γροθιές μου και φώναξα «καλώς τα παιδιά»!

Με κοίταξε απορημένη η γυναίκα μου, με ρώτησε αν αρχίζει κάποιο από τα περίεργα σίριαλ που βλέπω (μιας και το ανέφερα, Σασμός και ιστορίες για αγρίους. Μπροστά στο Μπρούσκο, όλα είναι απομιμήσεις…), αλλά ήταν λίγο δύσκολο να της εξηγήσω, ότι οι Δευτέρες αποκτούν άλλο χρώμα.

Φίλοι μου αρχίζει το αγαπημένο πρωτάθλημα της στήλης. Αυτό που μας πλήρωσε αρκετές φορές πέρυσι, όταν και το ανακαλύψαμε. Οι ρεζέρβες του Βελγίου είναι και πάλι εδώ. Τι να πρωτοθυμηθώ. Τι έχουμε ζήσει με τη Ντάινζε, τη Μολενμπέικ και την Έουπεν. Σας θυμίζω, ότι έφτασα να πάρω τηλέφωνο σε γήπεδο, μπας και μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα. Δηλώνω ξεκάθαρα, ότι δεν πρόκειται να πέσω και πάλι τόσο χαμηλά. Για τη Ντάινζε u21θα πέσω χαμηλότερα! Επίσης, το σημερινό μενού περιλαμβάνει και Β’ Νορβηγίας (άλλο αγαπημένο πρωτάθλημα).

Πριν πάμε να δούμε τα σημερινά, όπου ειλικρινά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω τα πονταρίσματα, πρέπει να πούμε δύο κουβέντες για τον Έντουαρντ Ντάγκσεθ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Ρόζενμποργκ, ήταν αυτός που μας οδήγησε στο ταμείο. Σε μια βραδιά, όπου η ομάδα από το Τρονχάιμ, δεν ήταν καλή, ο Ντάγκσεθ στο 93’ από πλάγια θέση έκανε το 2-1και πέρασε έτσι ο «άσος» μαζί το over 2,5.

Για το δώρο Θεού, το «διπλό» μαζί με over 2,5, σε απόδοση 2,05 (!) της Παρί δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Άκου 2,05. Το ματς με το οποίο κλείσαμε το παρολί ήταν αυτό ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα. Θέλαμε νίκη των Καταλανών και αυτοί μας δικαίωσαν…

U21 Βελγίου προγνωστικά

Δεν γίνεται να μην παίξουμε για το καλό μια τριάδα από τις παιχνιδάρες αυτές. Μπορεί να μην έχουμε εικόνα, αφού μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά δεν γίνεται να μην τιμήσουμε μια τριάδα. Έτσι για το καλό. Σύμφωνα με την περσινή τους εικόνα θα ποντάρω σε τρία over 3,5. Συγκεκριμένα στα Έουπεν u21 – Μπέβερεν u21 (1,95), Κοτράικ u21 – Βέστερλο u21 (1,98) και Ντάινζε u21- Μολενμπέικ u21 (1,87).

Ρανχάιμ – Μπρίνε προγνωστικά

Στο δεύτερο σκαλί της βαθμολογίας βρίσκεται η Ρανχάιμ και ψηλότερα δεν μπορεί να φτάσει, γιατί την 1η θέση την έχει ήδη καπαρώσει η Μπραν. Η Μπρίνε από την πλευρά της παλεύει για την παραμονή και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Φαβορί για τη νίκη είναι η Ρανχάιμ και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που ο «άσος» είναι στο 1,60. Επίσης, η Ρανχάιμ στην έδρα της τα πηγαίνει αρκετά καλά, αφού στα επτά τελευταία της ματς, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες και όλα τα παιχνίδια ήρθαν over (!). Θα πάρω το συνδυαστικό 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,05.

KFUM Όσλο – Φρέντρικσταντ προγνωστικά

Έξι σερί παιχνίδια με goal/goal & over 2,5 μετρά η KFUM Όσλο, με τα τέσσερα να είναι και over 3,5! Υποδέχεται την Φρέντρικσταντ, η οποία μόνο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκεται. Συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη και μετρά σε αυτά τα παιχνίδια τέσσερις ήττες, Επίσης, αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι στις τρεις από τις τέσσερις ήττες δέχθηκε τέσσερα γκολ!

Θα ποντάρω στο 1Χ & over 2,5, το οποίο σε απόδοση 1,95 είναι αρκετά καλό.

Ράουφος – Κόνγκσβινγκερ προγνωστικά

Σας το έχω γράψει και άλλες φορές. Στο πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας, όταν βλέπω απόδοση μεγαλύτερη από 1,70 στο over 2,5, θα την ποντάρω με κλειστά μάτια. Και ας το χάσω. Το να σημειωθούν τρία γκολ στο Ράουφος – Κόνγκσβινγκερ «πληρώνει» 1,70 και αξίζει κάποιος να το τιμήσει.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από έξι σερί over 2,5 (τα τέσσερα μαζί με g/g) και οι γηπεδούχοι μετρούν εννέα over 2,5 στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Με κλειστά μάτια…

Υ.Γ. Φυσικά και ο καθένας από εσάς μπορεί να επιλέξει και να ποντάρει ότι θέλει. Προσωπικά τα πόνταρα και σε τριάδες και όλα μαζί. Η επιλογή δική σας…

Προγνωστικά Στοιχήματος

U21 Βελγίου

20:30  Έουπεν u21 – Μπέρεβεν u21: Over 3,5 (1,95)20:30  Κορτράικ u21 – Βέστερλο u21: Over 3,5 (1,98)

21:00  Ντάινζε u21 – Μόλενμπεϊκ u21: Over 3,5 (1,87)

Β’ Νορβηγίας

19:00  Ρανχάιμ – Μορίν: 1 & Over 2,5 (2,05)19:00  Ράουφος – Κόνγκσβινγκερ: Over 2,5  (1,70)

19:00  KFUM Όσλο – Φρέντρικσταντ:  1Χ & Over 2,5 (1,95)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ