To ντέρμπι της Αγγλίας και η Φενέρ

To ντέρμπι της Αγγλίας και η Φενέρ

To 1.83 στο Μάντσεστερ και το στήριγμα στην Τουρκία

Το απόλυτο ντέρμπι τραβάει όλο το ενδιαφέρον και στοιχηματικά. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ που και για τις δύο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Η Γιουνάιτεντ έχει «φάει» δύο ξεγυρισμένες «σφαλιάρες» από Μπράιτον και Μπρέντφορντ, η Λίβερπουλ έχει ήδη καταγράψει δύο ισοπαλίες εκτός… προγράμματος και οι δύο τους ψάχνουν απόψε στο Ολντ Τράφορντ την ώθηση για να τα αφήσουν όλα πίσω τους.

Μπορεί η Λίβερπουλ να είναι με διαφορά κιόλας καλύτερη ομάδα από την μεγάλη της αντίπαλο όμως το 1.65 που προσφέρεται το διπλό (πάνω-κάτω) είναι αστείο για να το εμπιστευτούμε ακόμη και αν φαντάζει το φαβορί για τη νίκη.

Σε ένα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό θα πάμε με το… ποδόσφαιρο! Τα γκολ είναι η επιλογή μας με τον συνδυασμό του οβερ 2,5 και του αμφίσκορου να μας ανεβάζουν την απόδοση στο 1.83. Θα μπορούσε να είναι καλή επιλογή και το οβερ 3,5 που φτάνει στο 2.35. Οι άμυνες και των δύο ομάδων εγγυώνται για τα γκολ…

Η μέρα έχει αρκετά ενδιαφέροντα ματς από τα οποία θα ξεχωρίσω την αναμέτρηση της Φενέρ με την Άδανα ποντάροντας πάνω στον άσο που τον βρίσκω σε αποδόσεις γύρω στο 1.65. Η Φενέρ στην έδρα της είναι σοβαρή και πιστεύω πως θα το επιβεβαιώσει και απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ