Θα ξυπνήσουν εφιαλτικές μνήμες…

Θα ξυπνήσουν εφιαλτικές μνήμες…

Το Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ προκαλεί τεράστιο στοιχηματικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με κέρδος (+25.6 μονάδες) κλείσαμε και την στήλη της Κυριακής και φτάσαμε το +989 σύνολο μέσα στον Αύγουστο! Πολύ εύκολα μας πλήρωσε το δυνατό σημείο η Μπράγκα που ισοπέδωσε τη Μαρίτιμο (5-0) για τον άσο μαζί με Over 2.5, γρήγορα επιβεβαιώθηκε και το Over 3 στην Πόλη με το 4-1 της Μπεσίκτας, ενώ κυριολεκτικά για χιλιοστά χάσαμε το Goal/Goal στη Μαδρίτη, με τον Ρούλι να βγάζει μέσα από την εστία την μπάλα για να αποσοβήσει το 1-1 της Ατλέτικο. Εντελώς άστοχο το παρολί μας με 0/3 επιλογές, πέσαμε πολύ έξω με την Τσέλσι, η οποία ταπεινώθηκε στο “Έλαντ Ρόουντ”. Στα πονταρίσματα ρίσκου επιβεβαιώθηκε με θέαμα το “χινάρι” στο Τουλούζ – Λοριάν (2-2), χάθηκε το 2 & Ντίαθ σκόρερ στο Μπέργκαμο. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με δυνατό σημείο στο ντέρμπι της Πρέμιερ και Τουρκο-ιταλικό παρολί.

Λίβερπουλ -1 @ 2.07

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ αντί να βγάζει βελτίωση στο παιχνίδι της με τον Τεν Χάαγκ, τρυπά τον πάτο του βαρελιού. Στο 4-0 από την Μπρέντφορντ έκανε μία ακόμη οικτρή εμφάνιση και όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει και πιο κάτω. Η προσθήκη του Κασεμίρο ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν για να γίνει ομάδα με χαρακτήρα, αφενός όμως ο Βραζιλιάνος δεν θα παίξει σήμερα, αφετέρου δεν φτάνει από μόνος του για να “αναστηθεί” αγωνιστικά. Υπάρχει βαθύ πρόβλημα ψυχολογίας, το οποίο αναγνώρισε και ο ίδιος ο Ολλανδός κόουτς και τα πόδια θα τρέμουν σήμερα απέναντι στους “κόκκινους”, οι οποίοι τους ξεφτίλισαν την περασμένη σεζόν με 9 γκολ μέσα/έξω. Μπορεί να μην είναι στο καλό της “φεγγάρι” η Λίβερπουλ και να πηγαίνει με απουσίες στο ντέρμπι, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες τακτικά. Μοιάζει απίθανο να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο πρέσινγκ του Κλοπ οι γηπεδούχοι, το λάθος τους είναι πολύ εύκολο. Με παράπλευρη τόνωση ηθικού η Λίβερπουλ από τη χθεσινή βαθμολογική απώλεια της Σίτι, μπορεί να “καθαρίσει” το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες στην καλή της βραδιά. Σε ένα γρήγορο γκολ των “κόκκινων” θα ξυπνήσουν εφιαλτικές μνήμες στο “Ολντ Τράφορντ”. Ανέβηκε η απόδοση του διπλού τις τελευταίες ημέρες και έχει πλέον ψήγμα αξίας, θα του ανεβάσουμε κι άλλο την τιμή (2.07) ποντάροντας στο Λίβερπουλ -1 (ασιατικό).

Το παρολί

Πλήρης η αστοχία μας στα παρολί του Σαββατοκύριακου, πάμε να γυρίσουμε το μομέντουμε με μία τριάδα σε απόδοση 5.71 από το δευτεριάτικο πρόγραμμα.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.66) στο Σίβασπορ – Αλάνιασπορ, το οποίο στηρίζουμε κυρίως στην εικόνα των φιλοξενούμενων. Χορταστικά τα παιχνίδια της ομάδας του Φαριόλι στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super Lig, μετά το 2-4 της πρεμιέρας στην έδρα της ανέτοιμης Καραγκιουμρούκ, επέστρεψε από την κόλαση υποδεχόμενη την Μπεσίκτας, ισοφαρίζοντας από 0-3 σε 3-3! Δεν αλλάζει ταυτότητα η Αλάνιασπορ, συνεχίζει από πέρσι να παίζει ανοιχτά, ψηλά τις γραμμές της και να επιτίθεται με πολλούς παίκτες. Πολύ πιθανό το αμφίσκορο και απέναντι στην επίσης ανέτοιμη Σίβασπορ, η οποία θέλει να χτίσει ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με τη Μάλμε την Πέμπτη.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.86) στο Ρόμα – Κρεμονέζε. Καλή για ένα ημίχρονο η Ρόμα στην πρεμιέρα της στο Σαλέρνο, κουράστηκε και έπαιξε για το αποτέλεσμα στο δεύτερο, αλλά πρόλαβε να δείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ ωραία μπάλα με την τριάδα Έιμπραχαμ, Τζανιόλο, Ντιμπάλα μπροστά να βρίσκεται ήδη στο σωστό timing. Η νεοφώτιστη Κρεμονέζε έδειξε στην ήττα της πρεμιέρας από τη Φιορεντίνα (3-2) ότι θα έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα στις έδρες των μεγάλων, ενώ με Ντέσερς, Οκερέκε μπροστά μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα και να συμβάλλει σε μεγάλο σκορ.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.83) στο Φενέρμπαχτσε – Άδανα Ντεμιρσπόρ. Η Φενέρ επιστρέφει στο “Σαράτσογλου” μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα ταξίδια, στο κοντινό της προηγούμενης Δευτέρας ισοπέδωσε την Κασίμπασα, σε σημείο το τελικό 0-6 να μοιάζει φτωχό για την απόδοσή της. Την Πέμπτη αγκάλιασε και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League επικρατώντας στη Βιέννη επί της Αούστρια (0-2), παίζοντας πιο κυνικά μετά το γρήγορο προβάδισμά της. Βαδίζει στον σωστό δρόμο η ομάδα του Ζεσούς και θα την στηρίξουμε ξανά απέναντι στην ομάδα του Μοντέλα, που έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της Super Lig εν μέρει συγκυριακά. Στην πρεμιέρα ήταν τυχερή στο 2-3 της Κερασούντας, ενώ το προηγούμενο Σάββατο βρήκε μπροστά της μία ανέτοιμη Σίβασπορ που ετοιμαζόταν για το ταξίδι στην Σουηδία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ ➡ Λίβερπουλ -1 (απόδοση 2.07)

Παρολί

19:15 | Σίβασπορ – Αλάνιασπορ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.66)

19:30 | Ρόμα – Κρεμονέζε ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.86)

21:45 | Φενέρμπαχτσε – Άδανα Ντεμιρσπόρ ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.83)

Λίβερπουλ -1 @ 2.07

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ