ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει μάχη Ευρώπης, αφού αν και δεν τα κατάφερε στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω Μακάμπι Χάιφα, προσπαθεί να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα ΛΙγκ. Θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση, απόψε, στο Φάληρο, μία εβδομάδα μετά το 1-1 στην άλλη έδρα, απέναντι στην κυπριακή ομάδα. Στο περασμένο ματς, πάλεψε σκληρά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα τον κρατά σίγουρα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, χάρη σε γκολ των Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Απόλλων Λεμεσού κατέκτησε τον τίτλο στην Κύπρο, πέρυσι, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ Λάρνακας. Αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εκείνη απέκλεισε πρώτα τον Ολυμπιακός.

Η ομάδα δεν έχει δώσει πολλά ματς για την ώρα, εκτός των διπλών αγώνων με το σύνολο από το Ισραήλ, αλλά κατέκτησε το Σούπερ Καπ Κύπρου, νικώντας με 2-0 την Ομόνοια. Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Αυγούστου και ο Απόλλων είναι ανέτοιμος, χωρίς πολλά παιχνίδια στο στάδιο προετοιμασίας. Στο πρώτο παιχνίδι, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 18 λεπτό, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν με γκολ του Ρέαμπτσουκ (1-1) δέκα λεπτά αργότερα. 

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλων Λεμεσού είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming | Κορμπεράν: «Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει επιλογές στον αντίπαλο»

Ο Κάρλος Κορμπεράν έδωσε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που σε χαρακτηρίζουν ως προπονητή;

«Παθιασμένος, τελειομανής και άνθρωπος που του αρέσει να παρακινεί».

Πότε κατάλαβες ότι ήθελες να ασχοληθείς με την προπονητική;

«Στα 18 μου, όταν ακόμα έπαιζα ποδόσφαιρο, ξεκίνησα τις σπουδές μου στην φυσική αγωγή και τον αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο και προπονούσα την ομάδα κάτω των 12 ετών του χωριού μου. Μετά στην Κ18 και στην Κ23. Από εκείνη τη στιγμή, το πάθος μου για την προπονητική ξεπέρασε αυτό του παίκτη. Σε ηλικία 23 ετών αποφάσισα να αφήσω το ποδόσφαιρο ως παίκτης και να αφοσιωθώ επαγγελματικά στο να είμαι προπονητής στη Βιγιαρεάλ».

Ποιος προπονητής σε ενέπνευσε;

«Καθώς είμαι από τη Βαλένθια, το ξεκίνημά μου σημαδεύτηκε από τη Βαλένθια του Ράφα Μπενίτεθ, με τον οποίο η ομάδα κέρδισε δύο πρωταθλήματα και ένα UEFA, δουλεύοντας με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους προπονητές εκείνης της εποχή. Αργότερα ο Γκουαρδιόλα ήταν το μέγιστο σημείο αναφοράς μου και φυσικά ο Μπιέλσα, με τον οποίο δούλεψα για δύο χρόνια ως βοηθός στη Λιντς».

Ποιο είναι το προπονητικό χαρακτηριστικό σου το οποίο θα ήθελες να βελτιώσεις;

«Μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Έτσι, αυτό που προσπαθώ είναι κάθε μέρα να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη. Πολλές φορές μέσα στο προτέρημά μας βρίσκεται και το ελάττωμά μας. Μέσα στην υπέρβαση των προτερημάτων που με περιγράφουν, βρίσκονται τα ελαττώματά μου».

Πώς θα είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύεσαι εντός αγωνιστικού χώρου;

«Μια νικήτρια ομάδα με αποτελέσματα και παρουσίαση ενός στυλ παιχνιδιού. Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει στον αντίπαλο επιλογές στο γήπεδο. Ικανό να παίρνει πρωτοβουλίες, να έχει την μπάλα και να είναι επιθετικός όταν τη χάνει».

Πότε θα δούμε την ομάδα του Κορμπεράν και όλη τη φιλοσοφία του στο 100%;

«Δύσκολο να απαντήσω. Ελπίζω να είναι σύντομα γιατί αυτή είναι η επιθυμία μου. Υπάρχουν πράγματα που αρχίσαμε να κάνουμε, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να τα διατηρήσουμε για πολλή ώρα. Πρέπει να καθιερώσουμε τις ιδέες μας ώστε να γίνουν συνήθειες στο παιχνίδι μας».

Ποια είναι τα κύρια στοιχεία που κοιτάς σ’ έναν παίκτη για να είναι μέλος της ομάδας σου;

«Ποιότητα, αντίληψη, ενέργεια, προσωπικότητα και προσφορά».

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από πέντε χρόνια;

«Νομίζω ότι τα σχέδια δεν υπάρχουν στη ζωή. Υπάρχει το παρόν. Και έχω την τιμή το παρόν μου να λέγεται Ολυμπιακός. Ελπίζω σε πέντε χρόνια να έχω συμβάλει στο να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμα καλύτερος. Αυτή είναι η επιθυμία μου».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου;

«Μια πανέμορφη χώρα με πολύ, πολύ υψηλή ποιότητα ανθρώπων. Με τεράστια πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά. Μια χώρα που έχει αναπτυχθεί σεβόμενη το παρελθόν και την ουσία της. Και επίσης μια χώρα που ζει το ποδόσφαιρο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις σου από τον κόσμο της ομάδας; Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

«Για εμένα είναι υπερηφάνεια να είμαι προπονητής ενός συλλόγου με αυτό τον λαό. Ο μεγαλύτερος πλούτος ενός συλλόγου είναι η κοινωνική του μάζα και η νοοτροπία νικητή του. Ελπίζουμε να τους δώσουμε λόγους μέσα από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν να νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα τους. Η ενότητα μάς κάνει πιο δυνατούς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ