Πρόταση με αξία από το Σίτι – Πάλας

Πρόταση με αξία από το Σίτι – Πάλας

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας.

 

*4η αγωνιστική.

*Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (2-1-1)!

*Από 4/6 μεταξύ τους Under 2.5 + NG έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Νιουκάστλ. Ο Γκουντογκάν το 0-1 στο 5’, το 1-1 έκανε ο Αλμιρόν στο 28’, το 2-1 έκανε ο Γουίλσον στο 39’, το 3-1 ο Τρίπιερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54’. Το 3-2 ήρθε απ’ τον Χάαλαντ στο 61’, το 3-3 ήρθε απ’ τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 64’.

Ήρθε και η πρώτη απώλεια της σεζόν για τη Σίτι, που έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με τη Νιουκάστλ την περασμένη εβδομάδα. Αιφνιδίασε τον αντίπαλο με το γρήγορο 1-0 του Γκουντογκάν, ωστόσο η Νιουκάστλ έδειξε χαρακτήρα, ανέτρεψε το σκορ μέχρι το 39’ και στο δεύτερο μέρος μπήκε με την ίδια ορμή. Έφτασε στο 3-1 με τρομερό φάουλ του Τρίπιερ στο 54’, έδειχνε ικανή να κερδίσει, ωστόσο μέσα σε δέκα λεπτά η Σίτι βρήκε δύο γκολ με τους Χάαλαντ και Σίλβα για το τελικό 3-3. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ανασταλτικά ήταν τα θέματα της ομάδας του Γουαρδιόλα, που όπως συνηθίζει, έπαιζε πολύ ψηλά και έδωσε χώρο στον αντίπαλο. “Η ομάδα έδειξε ποια είναι. Η Νιούκαστλ γίνεται σίγουρα ένας από τους πιο σκληρούς αντιπάλους. Η Λιντς κέρδισε την Τσέλσι. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι τόσο δύσκολη για όλους”, είπε ο Καταλανός. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας άνετο 4-0 επί της Μπόρνμουθ, ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Γουέστ Χαμ. Μεσοβδόμαδα έπαιξε φιλικό με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας (3-3) με πάρα πολλές αλλαγές. Παραμένει εκτός ο Λαπόρτ, αμφίβολοι οι Φίλιπς, Άκε και Γκρίλις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/7 Over 2.5 σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 3/5 G/G σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Όξφορντ για το Λιγκ Καπ. Το 0-1 ο Εντουάρ στο 71’, το 0-2 έκανε ο Μιλιβόγιεβιτς με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν με το εντός έδρας 3-1 επί της Άστον Βίλα. Ο αντίπαλος προηγήθηκε στην πρώτη σοβαρή φάση, αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους έπαιξε με αφέλεια, η Πάλας ισοφάρισε άμεσα και στη συνέχεια εξέθεσε τη Βίλα, έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, η Βίλα μπήκε με δοκάρι, αλλά στην πορεία η Πάλας ήταν πιο ουσιαστική, έκανε το 2-1 μετά το χαμένο πέναλτι του Ζαχά, το 3-1 στο 71’ τελείωσε οριστικά το ματς.

Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με τη Λίβερπουλ, το οποίο είναι σαν νίκη, στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας 0-2 απ’ την Άρσεναλ, σε ματς που δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές εκτός έδρας κόντρα στην Όξφορντ για το Λιγκ Καπ, επικράτησε 2-0 με γκολ μετά το 71’, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Νιουκάστλ εκτός έδρας. Αμφίβολος ο γκολκίπερ Μπάτλαντ, εκτός οι Τόμκινς, Φέργκιουσον και ΜακΑρθουρ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 3/4 επίσημα παιχνίδια της.

*2-3 Goal στα 3/4 επίσημα παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Σίτι είναι το “αφεντικό” σε τέτοιου είδους ματς, αλλά έχει πάθει αρκετές ζημιές απ’ την Πάλας τα προηγούμενα χρόνια. Το σύνολο του Βιεϊρά είναι εξαιρετικό στην αντεπίθεση, το έδειξε και κόντρα στη Λίβερπουλ, σήμερα θα έχει μπόλικους χώρους για να δράσει και να σκοράρει. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/mantsester-siti-kristal-palas/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ